Bana göre madalya yok ne yapacağız.
Yazdırılabilir Görünüm
Bana göre madalya yok ne yapacağız.
herkese hayırlı uğurlu olsun madalyalar, olsunda . bu sizin madalyalar takım tutuyor galiba!!!!! (bknz: kino baba, bknz: okan) biri sarı kırmızı biri sarı lacivert nasıl oluyor bu iş madalya takım tutarmı?
madalyaların takım tuttuğu falan yok bence tamamen tesadüf :):):):):)
Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yinge sana madalya olmaz, beşi bi yerde taksak olurmu :mrgreen:
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık....
yaaa pegi bu madalyalı lara konularda falan yer verecez mi öncelik onların mı olacak?? gazi gibim bişey mi olacak bunlar???
herralda olm :mrgreen: mesela diyelimki senle ben herhangi bir konuda sallayıp duruyoruzAlıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
al papazı ver kızı mesela :P
bide bakıyoruzki ortama madalyalı bi mirimiz düşüyor...
hemman destuurrr çekiyoruz masayı pirimize bırakıyoruz...
akabinde şener şen'in filminde olduğu gibi topuklarımızı popomuza vurdura vurdura ortamdan ikiliyoruz :P :P :P
önce ehliyet sonra bir motor sonra ekipman sonra havalar düzelsin birlikte oluruz inşallah dostlukların harika olduğunu söylemeye bile gerek yok hepiniz harikasınız, hepinizi seviyorumAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
eeeee biz gençlerin hakkını kim savunacak biz nasıl al papazı ver kızı yapacaz(ben hep kızı alan taraf olimmi bull sen papazla yemek yersin :D) bence aramızadan bi gencede madalya verilsin...Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
sevgili adminim aidilkurtum eger çok pahalı değilse eğer bu madalyadalardan biz gençlerden birinede verebilermisin??? maksat haklarımız savunulsun demi :D
Okan abin var ya gençlerden [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]