O zaman şöyle diim. Ben istanbula ilk kez geleceğim ve hiçbirşey bilmiyorum. Ama muhtemelen bulurum :) Eğer ki bi buluşma için haftasonu müsait olursanız ben de orda olacağım. Malesefki salı akşamı izmire geçicem :(
Yazdırılabilir Görünüm
O zaman şöyle diim. Ben istanbula ilk kez geleceğim ve hiçbirşey bilmiyorum. Ama muhtemelen bulurum :) Eğer ki bi buluşma için haftasonu müsait olursanız ben de orda olacağım. Malesefki salı akşamı izmire geçicem :(
sen geleceğin yerden bizi hbrdar et olmadı birisi alır seni yada sana yakın bi yerde buluşuruz. :D
Orduyla karşılayalım seni şekerim, kaç mötür istirsen bakim sen :P
ahanda hökümet olaya el attı :D
Hehehe ilahi yaw, ağar misafir geliyo, protokolü sağlam tutmak lazım, sonra sürmesinler bizi şemdinliye falan demi ama :P
:) Hünkarım walla zaten gelirde seni bulamassam bilmiyorum yani ...Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ben bilmem onu benim beyim bilir :DAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Yine biz bize bi buluşma olacakış gibi duruyor... Yeni arkadaşlardan ses çıkmıyor. Ben otobüsle gelip dolmuşla dönecem, kelebeklikten çekinenlere duyrulur. Gaza gelirsem motorla işe gelir, akşam da motorla giderim mekana ama öyle değil gibi durum...
Bu arada yeni konu başlığı açmaktansa burada sorayım. Gidon saati nerede bulunur?? Bi ara Buzz motora getiriyordu bi arkadaş ama bulamıyorum Buzz motorda. 20 kaada satıyordu krom gidon saatlerini, çok da güzeldi. satan bi yer var mı bildiğiniz? Nokta bir yer ama, alıp geleceğim yer...
1-Carvalho
2-Aidikurt
3-Yenikolu_UA +yenikoyluartcı
4-Bull
5-Deli Zabit
6- RızaHoşgör
7- ilkerkoparal
8- agresus (bi aksilik çıkmazsa)
9- ugurcuk(" " " )
10- doğan
11- Rıza Hoşgör
12-
selçugum arkadaşım listeyi çogaltmak için beni bile 2 kez yazdın icabinda.zor arkadaşım bu mod luk :)Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Hakkaten yav, yeni farkediyorum, neyse liste zengin durdu :mrgreen:
ben kelebek gelecektim vazgeçtim, motorla gelicem...