İyide şef nereme sokucam şey yani takıcam o koca tüpü, bişe değil uydudan amerika görse denizaltı falan zannedip basıcaklar bombayı bana :D gel mutfak tüpünde anlaşak, hem balıkda kızartırız dipte :D
Yazdırılabilir Görünüm
İyide şef nereme sokucam şey yani takıcam o koca tüpü, bişe değil uydudan amerika görse denizaltı falan zannedip basıcaklar bombayı bana :D gel mutfak tüpünde anlaşak, hem balıkda kızartırız dipte :D
ulen alem adamsın... devam etcez muhabbete gomtanımdan ihtar yyiiyycesss fallaa... :mrgreen:
Valla ben bişe yapmadım gomtanım, sakın beni diskoya falan göndertmeyin lüffennnn...
ilker kardeşim valla bayıldım gezine..
ben bu hafta motoru alayım, sezon açılsın geliyorum hemen seninle
tüplü dalış olayında ben de eşlik ederim sana :wink:
en kısa zamanda görüşmek ümidiyle 8)
kazasız sürüşler..
Sen hangi boy tüp kullanıyon baba el_Mariachi :PAlıntı:
El_Mariachi Nickli Üyeden Alıntı
tayfun kardeş ben daha acemiyim, inşallah nisan sonrası kullancam.
CMAS 1 yıldız balıkadam olacağım. teorileri verdim, şimdi 5 dalışım kaldı onları da gectikten sonra
18m'ye kadar dalma yetkisinde olacağım. çaylak oluyorum yani :wink:
sen de tüplü dalışla ilgileniyorsun galiba? :+1:
Şefim sen bu işin kompedanı olacaksın resmen :alkis: bu kadar şeyden sonra çaylak diyosan kendine ben kendime söyleyebilecek sıfat bile bulamıyorum, benim gibi piknik tüpüyle dalan adama verebileceğin bir sıfat varsa seve seve kabul ederim bak :mrgreen:
:cheesy: piknik tüpü iyi fikirmiş :wink: bugun ali ustanın mekana gittim, tanıştım.
bu haftasonu veya haftaiçi alacağım motoru, inşallah tanışırız da şöyel güzel geziler yaparız.
motorları maviliklere sürer piknik tüp ile dalarız :cheesy:
Şefim motoru cumaya yetiştirmeye çalış o zaman, biliyomusun bilmiyorum ama kasımpaşa sosyal tesislerinde asosyalliğimizi gidereceğiz gurup olarak, sende aramızda olmalısın tabiki, e oturacağımız yerde deniz kenarı olduğu için piknik tüpüyle bi dalar çıkarız hemen olmasmı :P
ehehehehhe dalarız tabi aga, cumaya yetişmez herhalde yaa :( evi taşıyorum. sezonu yeni açıyoruz, daha çok gezi yapacağız.
maksat gönüller bir olsun, ;) sizlerle tanışıp birlikte olmayı çok istiyorum..
fuarda satış yapıyorlar mı aga yaa, bi bilgin var mı?