arkadaşım aramıza hoş geldin motorun hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun lastigine taş degmesin bu arda ben yedikulede oturuyorum yardımın olacak bir şey olursa çekinme
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşım aramıza hoş geldin motorun hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun lastigine taş degmesin bu arda ben yedikulede oturuyorum yardımın olacak bir şey olursa çekinme
Bi gün buluşalım o halde , mutlaka yardımın olur ... ne demek. Bu aletlerde sanırım kronik bir akü şarz sorunu varmış.
yok be abicim hiç bir sorunu yok benim 12000 km.geçti hala tek marş...Alıntı:
Buraxdj Nickli Üyeden Alıntı
bakma öyle yaygara yapanlara sen binme motoruna sonra 1 kaç ay sonra bin tabii aküde çalışmaz marşta basmaz
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnn :)
walla şarz bobinini çıkardık. yanmış cayır cayır... sarıma gönderilcek :)
Hoşgeldiniz...
Hoşbulduk Arkadaşlar :) Bu gün yağmur çamur demeden yine yollardayım :)
Motorun elektrik sistemini sıfırdan elden geçirdim. Yeni ve dayanıklı parçalar taktırdım. Bobin i güçlendirerek farlardaki ve kornadaki zayıflığı giderdim. Şarz etme sorunu da ortadan kalktı. Motorun sesi çeşitli ayarlarla değişti. Asfaltta kükrer bi hale geldi. Motor un ismini X koydum. Yağmura ve paslanmaya karşı gerekli koruma ve bakımları yaptırdım. Turtle wax pro ve wd 40 kullanıldı. Tüm contalar vidalar kaliteli olanlarla değiştirildi ve elden geçirildi. Tüm kablolar kaliteli olanlarla yenilendi. China yazan aksesuarları ufaktan Japon a değiştiriorum. Yan çanta baktım fakat bulamadım. Birde angel eye far arıyorum nereden bulabilirim. Elcikleri de değiştireceğim sanırım. Orjinaller pek bi zayıf görüntü olarak. Orjinal dikiz aynalarından buldum ve aldım.
Bu arada Emre Yedek Parça nın yerini öğrendim. Gerçekten yardımseverler ve güven verdiler bana.
sitemizzde sıkı dostluklar kurman ve keyifli dakikalar geçirmen dileğiyle :):):)
Hos geldin burak dostum... motorun hayırlı olsun bu arada plaka 16 bursadanmı aldın motorunu?