ay zavallım kızlardan birini kapamadı da kızlar onu kapsınlar diye konu mankeni olmuş ....
Yazdırılabilir Görünüm
ay zavallım kızlardan birini kapamadı da kızlar onu kapsınlar diye konu mankeni olmuş ....
kardeşime harleydeki bütün mankenler hasta olduda ama kardeşim ben regalciyim kesinlikle size yüz vermem dedi
yaw biride bana el atsın yaw bende yalnızım uzunnn zamandır:D
valla güselmiş hee kaçırmısım ben tuh valla ama iyi eğlenmişsiniz :) tayfun abi resimlerinde manyak hee :)
valla haklı bir yakarış olarak görmüyorum.. sebebimi?????
aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla,hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır her mesajının altında bu yazı çıkıyor bilmem farkındamısın... ne bekliyorsunki.. yanlış anlaşılmasın.... yazıda haksız sayılmaz hani... ama yinede hatun kişiler bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranılmasını yeğler .. yanılmışım bulunmaz hint kumaşı değilmişsiniz diyeni değil::))))
çok güzel olmuş. bayağı bir kalabalıkmış ya. seneye kesin ordayım yazın şimdiden taaaa adanadan gelecem. busene çok ters zamana geldi neyse. sayılı gün çabuk geçer.
heheheehe gencerim eywallah haklısın belkide yazıyı sitede kullanıyorum dışarda değil8)
ben siteden bişeyler ummuyorum ki ayrıcana imzamın arkasındayım kardeş
kesinlikle doğru ve haklı bir yazı( bence tabi) :lol:
olayın özüne ulaşırsan sende anlıyacaksın o yazı herşey güzel giderken saçma gelir insana8)
Ah ah bir Regal alıpta gelemedim umarım seneye katılırım...