:x:x:xBenden alabilirsin o arkadaşın cep ev işyeri hatta ev adresini:x:x:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
:x:x:xBenden alabilirsin o arkadaşın cep ev işyeri hatta ev adresini:x:x:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
şaka bi yana ben arkadaşın başına ekşiyecek gibiyim:D
bari özelden alıym abi numarayı iice yakmayalım onuda :p
Abicim bu yaştan sonra al bitane custom chopper yap karizmanı sonuna kadar, napıcan enduroyu, dik oturmak için yaparsın sürücü sisi barı al sana keyif işte ;)
Yaktın beni abiii yaaa.
Kostak abi sen bana şu orijinal çantalarını ver ben sana bi iyilik düşünürüm. Stop lambasından başlarız. İstersen bi de xenon takarız sana. Beni cepten ara
(532) 555-1716 hehehe Yakında işlerim azalıyor (biliyorum 6 aydır aynı hikaye ama bu sefer gerçekten azalıyor. Burakıyorum Koordinatörlüğü (aramızda kalsın daha söylemedim). Sonra hepinize bir kontrol devresi yapıcam ve hepinizi kontrol edicem muhahahaha muhahaha.YArın ilk işim bir ositm yapıp motoru kostak abinin çantalarına yakışır bir arka korıuma demiri yaptıracam (hhehe). Sonra da ledler xenon. Benim RR küllerinden yeniden doğacak muhahahah muhahah. Cozuttum mu ne.
Cihat dede senin adına çok sevindim .. çok iyi bi karar almışsın..
BMW F650 GS lerde kullanılan motor rotax motordur müslüm dedem de söylemiş zaten ama yanlış söylemiş..
motorları çok sağlam ve asla öldüremeyeceğin bi sisteme sahiptir...biraz gürültülü çalışırlar ama asla yolsa bırakmaz...
Şimdi size bi tavsiyem daha olacak .. BMW ile Aprila pegaso aynı motorları
kullanıyor.. ve pegasoların viraj denge kabiliyeti BMW lerden çok üstün..arazi
kabiliyetide öyle..fiyat olarakda her zaman BMW den 3 000 ytl aşşağıda bulabilirsin..bide öyle arattır istersen dede...
İnci Kardeş,senin motorunda pek cici vede sana yakışıyor..Halinden memnunsan arayışa hiç gerek yok bence.Ben Regale biraz iri kalıyorum vede omurgam yay vaziyetinde oluyor.O yüzden de bir an önce enduro ya geçmek istedim...Bir de 2 yıl Raptor yeter dedim,biraz daha güçlü ve kalıba yakışanı bulmak çabam açıkçası..Ama şu da bir gerçek ki, makinam BMW de olsa SUZIKI DL 650 de olsa ben hala raptor gurbunda olma niyetindeyim bu böyle biline....
Makine değişir raptor ailesi kalır :)
bende hıc raptor almayacak olmama ragmen raptor riders ailesinden vazgecmek gıbı nıyetım yok :)
kısmetse bende onumuzdekı kış sizi benzer bir başlıkla honda cbr 1000 rr için ayaklandıracagım