-
Evet aarkadaşlar ön cam konusunda ben de size hak vermiyor değilim. Şu anda cam orjinal aparatlarıyla bağlandı fakat müsait bir zamanda givi aparatlarının(nikelajlı şerit) korsanını uygulayacağım hem de telif hakkı ödemeden :D Bu aparatı yaptıktan sonra fitilleri söküp cama ısıl işlem uygulayarak biraz daha şekil vereceğim. Ama oks den önce zor görünüyor. Şimdiye kadar yapılanların hepsinde Urfa MT deki arkadaşlar yardımcı oldular. Sağolsunlar benim vaktim kısıtlı olduğundan hep onlar koşturdular ama artık yüzüm kalmadı :)
Tank ped ise daha önceki fotoğraflarda görmüşsünüzdür; kask ve ön çamurluk taki kurukafalar beyaz iken depo daki kırmızı ve biraz fazla vahşi bir kurukafa, o yüzden hoşuma gitmedi ve onu kapatmak için tankped kullandım.
Phaseolus hocam sana zahmet Yılmaz ustanın mailini bu topicten veya özelden mesajlarsan dediğin gibi resimleri ona da yollamak istiyorum. Ben çantalar da pişti olduk demiştim ama meğerse camlar da aynıymış. Gel senin motora da airbrush yapalım ikizler gibi gezeriz sonra :D :D :D
-
http://img239.imageshack.us/img239/1...hanmotojw0.jpg
gökhan senin makinenin resmini koydum...görülsün bariii .....
-
-
Maliyeti soran olmuş. Tam olarak bir defter tutmadım ama toplamda 2000 ytl yi devirdi...
Haluk hocam sissy barı arkadan söküp öne takınca oldu sana rider bar. Sen de topcase yaptığına göre senin sissy bar da boştadır hemen değerlendir bence...
Okan hocam bahsettiğim nikelajlı givi korsanı aparatlar tam olarak seninkiler işte... Bir ara fırsat bulursam ben de öyle bir aparat yapmak istiyorum ama yaz sonuna kalır heralde... Zaten yapmak istesem de Urfa'da düzgün nikelajcı yok... :(
-
way hocam gerçekten süper olmuş kazasız belasız bin işallah
bide airbrush ı kaça yaptırdın?? çok güzel gözüküyo..
-
tebrik ederim. ellerine sağlık çok güzel olmuş.. zamanında okula böyle gelen bir matematik öğretmenim olsun isterdim. bu açıdanda çocukların ufku açılıyordur::)))
-
hoş olmuş..güle güle kullan
-
evet matematık dostum motorun cok guzel olmus ıcım gectı desem yerı var umarım ayvalık toplantısına katırlısınız ve yakından gorme ımaknı bulurum cok guzel olmus yolunuz acık olsun gorusmek dıleğı ıle...
-
okan abi sağol yaa beceriksizliğimden bi türlü resim ekleyemedim bi ara bana ders verirsin herhalde hehe ama güzel olmuş dimi abi..
matemmatik kardeşim valla airbrush hakkaten güzel olmuş düşünmüyo değilim yani
-
GENÇER : Her grupta o gün birinci olan öğrenciyi motorla eve bırakıyorum. Bu sayede mükemmel performans sağlıyorum 8):cheesy::mrgreen:
MASTAKİLLA ve PHASEOLUS : Sitemizde airbrush yapan iki üyemiz var maltintash e airbrushistanbul benim airbrushları maltintash yaptı. İkisine de özel mesajla ulaşabilirsin sanırım...
TLGYLDZ : İnşallah Ayvalıkta olacağım. Görüşmek dileğiyle...