ULLLLEEEEEE....kino baba bah görüyon dimi.... ne formüller yaratıyolar senin armalar için... sende kuzu kuzu göndermiştin ...kurdun eline kuzuyu teslim etmişin haberin yok ......güreş müsabakası bilem yapacahlar imiş.... :P :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
ULLLLEEEEEE....kino baba bah görüyon dimi.... ne formüller yaratıyolar senin armalar için... sende kuzu kuzu göndermiştin ...kurdun eline kuzuyu teslim etmişin haberin yok ......güreş müsabakası bilem yapacahlar imiş.... :P :P :P
okanım samsunlum tekstilcim nasıl da biliyon tela mela olaylarını helal olsun sana.
yaşar komutanım emir telakki ederim abicim adresini özelden ver hemen adresine teslim gönderim kac tane istersen
bizim kaç tane vip üyemiz varkine
bu arada gökhan üstad tek başına istihap haddini doldurmuş durumda acaba ek amatisörmü çaktı motara amatsörleri custommı yaptı
allaahhhh razı olsun
yok kinom ayrı gayrı olmasın yarın ben ruhsuz agresustan eze eze ,güreşe güreşe ,ip atlayarak napalım buda olmazsa RÜŞVET le alırım sen merak etme odamı olmadı volkanın üzerinden söker alırım
ilk önce bu armalar için teşekkür etmek istiyorum eline emeğine sağlık. amortisorlere ekstra bişey yapmadım sadece 3. konuma aldım ayarı.
şıışşşt
gökhanımın amortisör ayarına diyecek yok valla benimkinede sağolsun bi ince ayar çekti of be süper oldu süper
ellerine sağlık gökanım ustam canım ciğerim
ULLLEEEEEEE..ortalık yarın kırkpınara dönecek.....huhahahaha..... :mrgreen: :mrgreen:
walla yap yaşar komutanım
evvellah tek başına yetersin biliyorum olur a pazar günü aidikurtta agresus tarafını tutarsa da tek kalmayasın diye gökhan üstadda beraber devirin gitsin 2sini birden sökün abicim donla kalsınlar :mrgreen:
gökhan üstadın rica ederim sizler istanbulda imrenilecek şekilde beraber grup olarak geziler falan yapıyorsunuz ben taa uzaklardayım ama işte bilin ki benim aklım yüreğim sizlerle beraber.
yani daha 5.ci konuma çok varmı diyorsun üstad :lol:
eyvallah komtanım allahtan mani çıkmaz ise yarın beraberiz özledim yahu.ha buarada rakılama yapacaz dimi yarınAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ona göre hazırlıklı gelıyım
vışşşşşşş. yine rakı dendi yaaaavvvvv....... :( :( :(
monifolt dedik rakı dendi ... koltuk dedik rakı dendi.....yok beaaaa....ben en iisi akşama kadar okumiiim buraları..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
walla yap yaşar komutanım
evvellah tek başına yetersin biliyorum olur a pazar günü aidikurtta agresus tarafını tutarsa da tek kalmayasın diye gökhan üstadda beraber devirin gitsin 2sini birden sökün abicim donla kalsınlar
agresus sssss ve aiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
okudunuzmu yandınız yavrum yandınız
heyttttttt savulun yarın rüzgarın oğlu geliyorrrrrr.....