-
başımız sağolsunn diyecek hiçbirşey yok
Acı kaybımız!
Kaza geçiren Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti!
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
-
-
Alllah rahmet eylesin.. Anne ve babasına sabırlar diliyorum...
-
Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah rahmet eylesin...
-
allah ratmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
Tüm camianın başı sağolsun
-
Allahım rahmet eyles dikkatin...ailesine sabır versin...Arkadaşlar lütfen bunun antremanıda yok yarışıda bizler tedbirimizi her konuda alalım taktir yüce rabbimden...RABBİM hepimizi korusun..
-
ıkı saattır klavyenın basında dusunuyorum...
yazacak bısı yok...cumlelerın bogazda tıkandıgı an...
allah rahmet eylesın...
tum motor camıasının bası sag olsun...
yuce mevlam hepımızı gozetıp korusun....
-
allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun...
-
'start düzlüğünün bitişindeki virajda son anda frene basmış kontolü kaybetmiş' deniyor.. dalgın,düşünceli başka sorunları kafadan atmak için yarış pistine çıktığını sanmıyorum..daha iyi zamanlama yakalamak yada rakiplerine fark atabilmek için denemeler yaptığını tahmin ediyorum...bu bir hırs..hep daha iyisi hep daha fazlanın istendiği bastırılamayan bişey.. trafikte aynı şeyi biz yapmıyormuyuz? üzgünüm arkadaşlar aynı tatminsizlik duygusuna ve sebepsiz yere aynı hırsa bizde kapılıyoruz zaman zaman. 'trafikte dur şu aracıda geçeyim, amaaan buda ammma yavaşladı hadi şunuda geçeyim' gibi düşünceler bizleride daha az kontrollü davranışlara itmiyormu? bazen saçma(gereksiz) davranışlar yapmıyormuyuz, limitleri zorlamamıza sebep olmuyormu? bence burada kontrol edilemeyen motor değil. kendimiz!!!!
kendimizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz.
(lütfen söylediklerim ukalalık olarak ,çok bilmişlik olarak algılanmasın aynı hatayı zaman zaman bende yapıyorum.sadece meselenin nekadar usta yada acemi sürücü olduğumuzdan değil, kendini tatmin etme isteğimizi frenliyememizden,hırslarımızdan, nekadar kendimizi kontrol edip edemediğimizden kaynaklandığını hatırlatmak istedim)
başımız sağolsun..umarım mekanı cennet olur..