beni de ekle listeye abi, ayıp oluyo ama, bensiz olur mu hiç?
Yazdırılabilir Görünüm
HMK BOLU SARIALAN YAYLASI LİSTESİ
1-Aksu + 1
2-Lunatic
3-Rommel
4-Kaynarca (Afyonkarahisar)
5-Kostak06
6-Mustakilla
7-Dağcı + 1
8-Kaleci
9-Altuğ
Çıkış zamanı 07 HAziran Cumartesi sabah saat 08 de Ankara otoban gişeler önünden hareket. Herkes deposunu doldurmuş saat 08 de otoban gişelerden hareket edecek vaziyette hazır olsun.
Gidiş ve Dönüş güzergah ise Ankara otobandan Kartalkaya Sarıalan yaylası
Tüm Ankara da ki arkadaşları bu ve bundan sonraki gezilere bekliyorum.
(Afyon dan Burak Kaynarca da Ankara ya gelecek ve bizle devam edecek
arkadaşlar şu çocuklar ve hamileler için bir çözüm bulalım benim kız ben gelmezsem sizi yolamam diyor annesiyle resmen birbirine girdiler arada ben kaldım istanbuldan arabayla çıkıcak arkadaşlar şu çocuk ve hamile bayanlar için bir yer açsalar diyorum nacizane fikrim
valla sakaryaya gelicem ama malesef dedigin gıbı buyuk olsalık hmk 'ya gelemicem.Malum hatun hamile 1'ine izin verdi bende sakaryayaı sectım gitmek için :cry:
yan çizmiyorum be aksu abi beni bilirsin yol olsun taaa fizana bilem gelirim ama napalım bu sene boyle idare edicez.
aksu abi valla bu sene idare edin bizi iki arada bir derede bırakmayın adminimi de benide zaten gezilere katılamıyorum diye hep söylüyorum içim gidiyor alperin durumunu düşünemiyorum bile yaniii :):):):)
Bu işler hobi, vakti olan, durumu müsait olan gelir, görünen köy klavuz istemez, sizler sıkmayın canınızı, bizler işin biraz da şakasında ve de dalgasındayız. Sizleri görememek bizleri de memnun etmeyecek ama yapacak bişey yok.
Sizlerin yokluğunu aratmayacağız inşallah, dipsiz gölden daha şenlikli olacak ve olacağız bu sene. Kendinize iyi bakın, selamlar Ankara dan.