bende yokum galiba arkadaşlar bu hafta iş çıktı
Yazdırılabilir Görünüm
bende yokum galiba arkadaşlar bu hafta iş çıktı
Alıntı:
GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
NASIL YANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :x
Gezinin iptal olmasına üzüldüm diyemiycem, vallaha tarumar olduk ya, şimdi bende bişe diycem herkes palavra zannedicek. Benim diğer mesai arkadaşım bu hafta pazar günü izin kullanmak istedi düğünleri varmış, bende mecburen cumartesi izin kullanıcam hafta sonu, of ya of :(
olsun biz de hafta içi bir akşam toplanalım bir kaç saatliğine olmas mı acaba ? :?
ben hepinizin yerine geziye çıkıyorum arkadaşlar.. sabahleyin allahtan bi zeval olmazsa .. 2 VN800 1 RAPTOR YOLLARDAYIZ.. karadenize doğru uzuyacas inşallah.....
Uzun yol yapacaksınız okanım heleki rizeye kadar varacaksanız, kaleye çıkın benim için demli bir çay için memleket havası çeke çeke :(
gidemedikki olm .. motörcüler için çok tehlikeli bi sis vardı..hem göremiyon hemide ıslanıyon..o yüsden ben de arabayla giitim.. :?Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Anne baba gene duayı bol ettiler heralde okan :D
yanlış dua ettiler heralde.. yaamur duası diye sis duasımı ettiler ne.... :lol: :lol: :lol:
Herhalde birinin fatihayı okurken dili sürçtü heralde, böyle oluncada yağmur sise döndü, dua et taş yağmadı kafana nihahahha :evil: