son dakikada bir değişklik olmazsa kuzenim ve bir arkadaşını da toplantımıza getiriyorum.
sizlerden o kadar çok bahsettim ki , artık bi görelim raptor riders'larını diyorlar 8)
Yazdırılabilir Görünüm
son dakikada bir değişklik olmazsa kuzenim ve bir arkadaşını da toplantımıza getiriyorum.
sizlerden o kadar çok bahsettim ki , artık bi görelim raptor riders'larını diyorlar 8)
Arkadaşlar kusura bakmayın biz gelemiyoruz :shock:
Ben işyerinde bu gece geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalıyorum... Dikili'nin acısını çıkarıyorlar benden...:cry:
Ben de gelmeye çalışıyordum taaaaaaa ki şube müdürüm gidemezsin diyene kadar. Beni kendi öz kardeşinden ayırt etmeyen her zaman desteğini arkamda gördüğüm bir abimi (Komiser Selim Ejder GÜL) göndermeye çalışıyorum şimdi de. Ama o da sen yoksun benim motorum da yok sensiz ben ne yapayım orada diyor yaaaaaaaaa :(
garip ama gerçek!! galiba bu akşamı ayarlamayı başarabildim... artık hiçbişey için emin konuşamıyorum ama bi sorun olmazsa, çok kuvvetle muhtemeldir ki 20:30 sularında oralarda olacağım. allah büyük, yüzüme bakar artık da görürüm sizleri inşallah :))
serhat olum cidden inanamıyorum imkansızı basarmıssın gelebilecen ha cok sevindim valla
İnşallah Selçuk Abi, sizlerle tanışmayı o da çok istiyor ama bu akşam görevdeymiş. O tarafa geçersem bir 5-10 dk uğrayabilirim diyor. Size şimdiden iyi eğlenceler...Alıntı:
Eğer gelebilrse Selim kardeşimizi sevinerek ağırlarız. Senin selamını da bizlere getirmiş olur hem Alper kardeşim...
riders'lar akşam avcılar istikametinden buluşup gelmek isteyen varsa parmak kaldırsın:cheesy:
biz 3 motor olacağız kuzenlearimle birlikte , istediğiniz herhangi bir yer koordinat söyleyin buluşalım