ulee deli... sensizz bi boş olcak beaa... öslediydim seni... ne güssel olucaktı yaww.. neyse kısmet diilmiş... pazar gelcen ama dimi?...
Yazdırılabilir Görünüm
ulee deli... sensizz bi boş olcak beaa... öslediydim seni... ne güssel olucaktı yaww.. neyse kısmet diilmiş... pazar gelcen ama dimi?...
gelir o geliiiiii dereyede gelir çaya çorbayada gelir o gelirrrrrr
( ula 4 tiker zabit durum duygusalsa bilelim )
yok be kırılmadım Rıza kardeş yeni üyem taze üyem :) sen merak etme takıldıgın bir yer olursa bana özelden mesaj at yardımcı olurum.Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Hadi millet hep aglayıp duruyorsunuz haftasonu icraat yokmu diye işte size gezi ne bekliyonuz listeye adınızı yazdırın
sus sen koskaca adminle nasıl konusuyon simdi silerim bak butun mesajlarını :evil:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
pazar zaten motogp gelmeyenler ömrü boyu satıcı üye kalacak volkicimAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
ya GOKHAN baba bişey sprucam vecdi ile mustafa saolsun her geziye geliyıorlarAlıntı:
GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
ama hep sen soyluyorsun vecdi mustafada gelicek diye internetleri yokmu onların?
ya 1 ay sonra dün motorumu aldım çok gelmek istiyorum ama bugün annemin babamın ve kardeşimin doğum günü. evet nasıl yani diyorsunuz ama bizim evde 3 kişinin doğum günü aynı sadece yılları farklı. bu akşam büyük bir doğumgünü partisi var. hediye almaktan maddi olarak çöktüm. onçün beni bağışlayın . yarın sabah görüşürüz
şimdi bu listedekiler dere kenarındamı yaaa....haksıslık buuuuuuu..... :( :P
yarın gorusuruz bzide ilker kardeşim bu arada butun ailenin :) dogum gununu kutlarım nasıl denk getırmişler helal olsun :)
okannnn ne yani yayılacaklarmı demek istiyon sıkıyosa sende gel (tabiii vize çıkarsa) kardeşim o derenin kenarında bak bi evcik varmış gitcez görcez bakalım duruma belki ikide parlatırız yawwww :evil: :evil: :P :P :P :PAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı