Darısı bizlere inşallah Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Yazdırılabilir Görünüm
Darısı bizlere inşallah Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Bugün gördüm karaköyden beşiktaş yönüne doğru gidiyordun arkanda biri vardı :)
ben yanından ışık hızı ile geçtiğim için beni görememişsindir :)
ata motor ahmet abide bakımı yaptırdın sanırım işini bilen 10 numara adamdır :)
lastikleri değiştirmediysen acilen değiştir :)
kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Başka bir forumda aynı marka model alan başka biri için yapılan bir yorumu affınıza sığınarak buraya taşıyorum...
Alıntı:
Konjektor konusunu bilirsin muhakkak. Hala selenin altindaysa, disari aldir ve ver gazini Kathmandu'ya istersen, yolda birakmaz bir canavarin olmus ne guzel. :wink:
abi çok saol.
motoru almadan araştırmalar yapmıştım. ustamlada motoru alınca konuştum bu konuyu ve dediği akü iyi değilse bu sorunu yapıyor bu makineler dedi akü kaliteli ve bakımları tam ise sorun yok ama akün zayıf veya bakımsızsa konjektör fazla çalışmaktan ısınma yapıyormuş. şimdilik aküyü yenilemekle bu sorunu çözdük :d ama aklımda abi hatırlatman için teşekkürler:D
hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. en kısa zamanda ciddi bir eğitim almanı tavsiye edicem. bana inan eğitim aldıktan sonra motorundan daha fazla zevk alacaksın.
bu arada 40.000 değil 400.000 bile olsa gerekli bakımlar yapıldığı sürece rahatlıkla kullanılabilecek bir makine, içn rahat olsun.