allahtan mani olmazsabende geleceğim
Yazdırılabilir Görünüm
allahtan mani olmazsabende geleceğim
arkadaşlar motosiklet.net te iki hafta üstüste yaptığım organizasyonlarda çok yoruldum ayrıca bu hafta iş yerinde de çok yoğun günler geçirdim :cry:
bunun için hafta içi almış olduğum kararla hafta sonu pazar günümü evde geçireceğimi bildiririm :cheesy:
motordan anca şimdi indim sabahtan beri koşturdum durdum motorla :cry:
nese kusuruma bakmazsınız umarım sizlere iyi eğlenceler dilerim :cheesy:
resimleri bekliyoruz şimdiden söylimmm :mrgreen: :mrgreen:
Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Kelebekkkkkkkkk, cimcikte dolanırsın pazar günü, bana papatya göndermeyi unutma kelebenk seni :D
ulan alayınıs fırıltaksınıs beee... cimcik mimçik....papatya.... ne ayak yaa... delikanlı sitelerden ayrılmayın olm.... bozar sizi bu siteler...... :P :P :P :P
Arkadaşlar selam benim mekana geleceksiniz ama bu hafta sonu düğün var her hafta sonu olduğu gibi kusura bakmayın inşallah başka gezilerde görüşmek üzere..
Daha önce katılımımı bildirdiğim bu geziye bazı özel sebeplerden dolayı üzülerek katılamıyorum.
Anlayışla karşılayacağınıza eminim.
Size iyi sürüşler.
(Alper, listeden adımı silebilirsin dostum)
yawww ben her zaman diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
bizim 5---8--- yakın tayfa hariç millet evde kalmış sokağa çıkamayan kızlar gibi anca internette çen çen çen çene veya yazmak başka bir numara yok görelim ufak ufak yollarda ama nerdeeeeeeee
Erteleyemeyeceğim bir işim çıktığından Özür diliyerek katılamayacağımı haber vermek istiyorum..İyi eğlenceler...
Agresus nerelerde yaf?
valla ne diyim yasar abi konusmaya gelince buraya gıdelim suraya gidelim istanbul içine tıkıldık kaldık diyorlar bizde sehir dısına masukiyeye gitmek için gezi düzenliyoruz millette cıt yok eee herkesin keyfibilir sonra yapmadınız etmediniz demesinler