Zaferim delibeygirim nerelerdesin yahu.
bendeki cebin cevap vermemekte. yeni cebini özelden bi atsana kardeşim.
sağlık, sıhhat, hayırdır???
Yazdırılabilir Görünüm
Zaferim delibeygirim nerelerdesin yahu.
bendeki cebin cevap vermemekte. yeni cebini özelden bi atsana kardeşim.
sağlık, sıhhat, hayırdır???
ewet kardeşim o hat iptal olmuş gözde sorun vardı kardeşim retinayı çizmişim lensi çıkarıp takarken muayeneye gittim acil yatırdılar bir süre gözü hiç açamadım 1-1,5 ay kadar şimdi iyiyim allaha şükür sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok özledim buarada bizim kurtlar palamut oldu bi hafta sonu gezi yapalım yaw
gelin bre kızanlar iğne adaya gelin ne olcak sanki bende gelecem beni kim durduracak sanki haydiiii
İstanbul-Trakya oylar birbirine yakın ama Trakya propogandada önde gidiyor :=)
Trakya iyidir trakya
ab altı üstü 200 küsür kilometre çok uzak sayılmaz hemde güzel yol birlikte sürüş yapmanın keyfinide kat içine bence iğneada arkadaşlar
kaçın uzaklara kaçın bakalım. bir yerde kıstıracam sizi.
1.cisi orta yerlerdeydi - geldik ( araba ilede olsa ailecek )8)
2.cisi biraz uzak düştü - gidemedik :?:
3.cüsü daha uzak düşüyor - gidemiyeceğiz:(
4.cüsü herhalde bulgaria veya romania da yaparsınız. mektup yazarız artık :mrgreen:
ooooo ergun abi valla dogru dıyorsun sana uzak kacıyor gıtgıde.Özledik valla senı buralara yolun hıc dusmuyormu istanbula falan hıcmı gelmıyon be abı bır geldıgınde alo de senı gormeye gelelım .
vay alperim aidikurtum adminim
bizlerde özledik sizleri; bizim yolumuz düştüydü ; sıra sizlerde.
hadi sizleri biraz erteledik bebek falan ama eee bebek mi kaldı beyaa kocaman olmuştur ve halen sıra sizde diyorumm.
birde herkesler değişti makineleri :mrgreen: şimdi gelsek arkadan egsoz yutacağız. ama yinede kısmet diyorum. daha gün tarih de belli değil galiba. bakacazzz artık
dur hazır girmişken ana sayfada 3-5 tık yapalım bari faydamız dokunsun