-
1-aidikurt - gidikurt - jidikurt (İstanbul)
2- carvalho (istanbul)
3-RızaHoşgör+1 (istanbul)
4-Delibeygir (istanbul) +1 delizabit
5- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
6- Doğan (İstanbul)
7- Comandante ( Şili )
8- Honey (Fethiye)
9 - Biyadin ( İstanbul)
10-Celil (İstanbul)
11-Balbar(İstanbul)
12- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
13-Gölge (Kocaeli)
14-Eiletelia ??? (istanbul)
-
Hayıdır? deli zabit motorumu sattı ki artçı yazdın?
-
yok abi motoru duruyoda adını listeye eklememiş kendisi ekürim olur onun için artçı gibi yazdım :)
-
Ne Demek Eklememiş. özledik Uleyn Zabiti
-
BU ARADA MİLLET UYUYORMU? 30 GÜN KALDI 30. LİSTE HALEN ZAYIF. 45 GÜN ÖNCESİNDEN BİLGİ VERİLDİ. ORGANİZE OLAMIYORMUYUZ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR :( YILLIK İZİN BAHANESİ SAÇMALIGIDA HİÇ HOŞ OLMUYOR. CUMA AKŞAMINDAN OLMADI CUMARTESİ SABAHINDAN YOLA ÇIKARSINIZ OLUR BİTER. İSTANBUL İÇİN MESAFE 210KM. ÇANAKKALEYE 180KM. ANKARAYA 630KM .2 HAFTA ÖNCE UZUNKÖPRÜYE(270km) 3,5SAATTE ULAŞMIŞTIK.BİLMEYENLERE MESAFE / SAAT İÇİN BİLGİ OLSUN
-
Rıza baba, sen de demişsin, yıllık izine ne hacet. Hafta sonu gezisi işte, şahane.
Geleneksel buluşma olduğu için katılımcı sayısının da özel olması gerekir. Raptorriders olarak bize bu yakışır. 1.500 üyeden 15 üyenin gelecek olması ihtimalini yok sayıyorum.
Haydi eller....
-
ben çok istiyorum görmediğim bi yer hemde sizlerle olmak güzel ama bu ayakla zor tam güç o güne kadar ayagım güçlenir toparlarsa son anda bakasınız katılırım bence saglam olanalar kaçırmasın bu fırsatı
-
isminiiii alemeee rüsva eylemeeee
yaşşaaa yaşşaaaa
:cheesy::cheesy::cheesy:
-
1-aidikurt - gidikurt - jidikurt (İstanbul)
2- carvalho (istanbul)
3-RızaHoşgör+1 (istanbul)
4-Delibeygir (istanbul)
5- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
6- Doğan (İstanbul)
7- Comandante ( Şili )
8- Honey (Fethiye)
9 - Biyadin ( İstanbul)
10-Celil (İstanbul)
11-Balbar(İstanbul)
12- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
13-Gölge (Kocaeli)
14-Eiletelia ??? (istanbul)
15-Tayfun (İstanbul)
-
:( ben bu sene gelemiyorum direksiyon sınavından ötürü
hepinize hayırlı yolculuklar kazasız sürüşler dilerim yolunuz açık olsun şimdiden