celil ahanda birini daha yakaladım
:D
şaka bi yana yazın akdenize inme planlarımız var ben celil filan sende oldun artık:)
Yazdırılabilir Görünüm
akdeniz'e inme planı hangi yöreyi kapsıyor, antalya mı mersin tarafımı mersin tarafına yolu düşen arkadaşlara her türlü konuda rehberlik yapabilirim, eğer mersin tarafını düşünüyorsanız bende katılabilirm, saygılarımla
Abi Allahtan evli değilim hatunköylü yapacaksın beni :mrgreen:. Hani senle konuştuk ya 'evli olunca bu işler zor, ben de bekarım' dedim, spyder'a binince yakın geçmişi unuttun tabi. :mrgreen::mrgreen:
Celil abi benim 7-8 yıl sonraki halim: 'Forever single, forever young'. Motto'muz bu. :p
hayırlı uğurlu olsun Celil'im..Allah kaza bela vermesın...dün CBF e 4 bujı aldım.vallaha regal gozumde tüttü.hem parca hem işçilik noktasında TÜRKİYEDE binilebilecek tek makına regal...
şirketin şubesi var istanbulda ama yazılımla uğraşıyorlar burdaki teknik destek ve sistem(bilgi işlem vs )
bana ayarlayın orda Sistem Destek Uzmanı vs bi yerlerde Bilgi İşlemcilik filan koşa koşa gelip yerleşiyim :D evet Ankara'da hayat sıfır şu anda :D hiç arkadaşım yok cinnet geçircem