Virasyon azalacak. merak etme. Sibop ve senkron ayarı yaptır mutlaka..
Yazdırılabilir Görünüm
Virasyon azalacak. merak etme. Sibop ve senkron ayarı yaptır mutlaka..
siyahus dostum,Alıntı:
siyahus Nickli Üyeden Alıntı
bu aybaşı rr almayı düşünüyordum yazını görünce hevesim kırıldı :(
yedek parça olayı gördüğüm kadarıyla herkesin kafasını karıştırıyo fakat ithalatcılar tarafından belirlenmiş fiatlar dısında bi uygulamayla karsılaşmamak için bi fiat sora sanız sevinirim
Harbiden bilmediğim için soruyorum, Sibop ayarı mı, sübap ayarı mı? Motorcu bile sibop diyor da.. Yaşar Baba, el cevap...
Sübap dostum :) sibop türk icadı :P
sensin ula sibopppppp....sübap tabikiii..Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
gomtanım... sibop atv kullanıp zaptiyelikle çapkınlığı mesai saatlerine sığdıranlara deniyor.... :P :P :P
sübapsa motorun emiş ve hava ayarlarını yapmaya yarayan parçaya deniyor.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
yaw her haltı ben ne biliyim dilim nasıl dönerse öyle diyom ahanda doğruları aşağıda okuyun anlayın alla allaaaaa
http://www.google.com.tr/search?hl=t...a=lr%3Dlang_tr
"Ne diyon len sen sibop" gazman repliğidir :P
Honey , hevesin kırılmasın , benim başıma geliyor diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok, yedek parça fiyatları hariç tabii :)Alıntı:
HONEY Nickli Üyeden Alıntı
Burada birsürü insan zevkle keyifle kullanıyor regallerini . Ben daha 2 kere binebilmek nasip olmuş olsada motoru sevdim. Ancak cok rahat değilim yinede servisten alabilirsem uzun süre kullanmayı hedefliyorum(bıraktığım servis acaip ağırkanlı 4 günde viteskutusunu açtı , 4 gündür parça belkiyoz gelmedi hala bide toplaması var 15 güne falan tekabül edecek heralde.).
@ MotoJunior ,
Üstad, çift egzost ne kadardır parça fiyatı olarak ?
bu çok güzel bir konu olmuş, konuyu açan arkadaşı tebrik etmek istiyorum
kimse bu motorun yedek parçalarının pahalı olmasından söz etmiyordu