-
Sigorta şirketleri risk durumlarına göre fiat çıkartırlar, eğer motosiklet kazaları ve buna bağlı olarak zorunlu trafik sigortası kullanma oranları yüksek ise şirketler fiyatları yükseltebiliyorlar. Bu kasko olayındada böyledir, en çok kaza yapan araba gurubu hangisiyse kasko fiyatları yüksek çıkar hep, kendi arabam olan peugeot 206 için aldığım kasko fiyatı 2500 TL idi, bunun sebebide genç arabası olması ve sürekli kazaya karışan bir araç olması, oysaki 0 km bir BMW X5 2000 liraya kasko yapılabiliyor, önemli olan sigorta şirketleri için risk faktörüdür.
10 gün önce bende trafik sigortamı yeniledim, bitem sigortam anadolu sigortaydı ve geçen yıl 60 liraya yaptırmıştım, bu sene 105 lira fiyat verdiler, Axa sigorta 180 lira fiyat verdi ve bende Koç Allianz sigortaya 49 liraya yaptırdım :) Acentelerden teklifler alın boşuna fazla para ödemeyin arkadaşlar ;)
-
Ben Cuma günü sigortamı yaptırdım, Ankara'da axaoyak sigortaya 105 TL'ye, yaş 19 , 0 araç olması ve yaşın küçük olması durumunda fiyatın arttığını belirttiler..