UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
motosiklet.net'den hatırlayanlar olacaktır illa ki...vaktiyle ali usta+aykon+sarıkayalar üçlüsü ile en çok kapışanlardan biri bendim münferit bir takım nedenlerden dolayı...uzun uzadıya ne konuları anlatacağım tekrardan ne de yağ çekme kabilinden şeyler yazacağım...söylemek istediklerimi kısaca şöyle özetleyeyim;
aykon'da kendi işi dışında kırk türlü işe koşturulan bir ali usta mevcuttu,dolayısıyla pek çok konuda üstünkörü iş yapmaktaydı,yapmak zorundaydı...ne zamanki çirkefe bağlıyordunuz o zaman işler yoluna giriyordu...
şimdiyse kendi yerine ve kendi işine sahip o ali usta...ve inanın bana aradaki farkı kendi gözlerinizle görmeniz lazım...ben de,unicornum da ali ustanın işçiliğinden çok memnunuz...
farkı görmek için şöyle bir uğramak,bir çayını kahvesini içmek lazım...burda "çamur at izi kalsın" şiarıyla çemkirmelerde bulunmakla olmuyor bu işler...
bir yağ değişimine 110 milyon alan sözde servislerde duyduk biz bizzat canı yananlardan...
dediğim gibi,farkı kendi gözünüzle görün...farkı görmeden bir insanın mesleğiyle oynarcasına ithamlarda bulunmayın...