alper emek 4. Cadde de 4.44 motor var. Benim sibop ayarlarımı ve karbüratör senkronizasyonunu oradaki bora bey yaptı. Değerlendirebilirsin.
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar konu çok dağıldı benim açtığım konu hangi usta daha ucuz ve iyi değil di :) lütfen konuyu dağıtmıyalım :)
Müslüm'ün yeni reklamı ne gıcık ya kıl ediyor adamı :shock:
konu dağıtmakta iyiyim sanırım :p
emir merhaba :D
senin makina 3600 km de motorun rodajı bitmiş ama yakışı bencede fazla bizdeki makinalar 250cc bir depo yedek hariç genel ortalama 250 km gidiyor ama senin makina 350 cc oda tahminimce 50 km kadar az gitse 200 km yapar ama 350 cc kullanan arkadaşlar daha net bilği verebilir aslında en doğru hesaplama litre olarak yapılabilir 250cc 100 km de 3.5 -4 litre yakar 350 cc 4-4.5 litre yakar hesaplarınızı bunun üzerinden yapın
sebebi herkesin dediği gibi karbiratör ayarı sibop ayarı buji hava filitresi sebepli olabilir
ustanın bunları kontrol etmesi lazım kolay gelsin 8)
Bende ilk fullediğimde motor 2000km de iken 145km gitmiştim.Yedeğe düştüm. En son subap ayarıdır karbürator ayardır derken uğraştık biraz. 170km gittim ama daha gitmiyor. Anlaşılan bu motorlar 5.5 Lt civarı yakması normal.
benim yeni 350 spyder daha rodajda o yüzden yüklenmiyorum ve tam test edemedim ama 30 tl ye 140 gittim daha yedege düşmemişti depoyu doldurdum bakalım ne kadar gidicek fakat test aşaması uzun sürebilir makinayı devamlı kullanmıyorum 8)
bu arada yedek hariç 10.7 litre / 50 tl aldı
Benim makine rodajını iyi yapmama, senkron ayarı ve sübap ayarını oldukça iyi yaptırmama rağmen yedek depoya 180km de düşüyor. Devirli kullansamda 5 km az yol yapıyor. Yakıtı fazla.