iyi günlerde kullan hocam..
Yazdırılabilir Görünüm
iyi günlerde kullan hocam..
arkadaşlar herkese çok çokkk teşekkür ederim ....
iki gündür kullanıyorum benim küheylanı, şimdilik çok mutluyum ALLAH bozmasın....
Hocam hayırlı olsun motorunuz........
yapan arkadaşlarında ellerine sağlık......
Hayırlı olsun motorunuz , Güle güle kullanın :cheesy:
GOKHAN baba kendini baya özlettin valla artık bizi sevmiyormusun ayıp oluyor valla bir ara katılda toplantılarımızdan birine yüzünü görelim
kawa500,siyahus ; çok teşekkür ederim
bisde bissürü iltifat ettik örtmeniimm... aaaaaaaaaaaa.....bi teşekkürü haketmedikmi... :roll: :roll: :roll: :| :shock: :| :o :) :happy: :o :) :lol: :mrgreen: :scared:
canım yaaa :(Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
fallaa görmemişim şimdi geri döndüm baktım özür dilerimmmmmmmmmmmmmmm...... :( :( :(
eee senin kaçarın yok alıcan OYA "cığıma bi püsüklet .... :evil: :evil: :evil:
bu arada iltifatına teşekkür ederim yaa falla utanıyorum heeeeee.. :oops: .ama çok mutlu oldumm yakıştırmana :cheesy: . çünkü iyi tepkileri bir sizlerden alıyorum ,sokaktaki tepkileri anlatsam şaşarsınız :x ..çok üzücü şeylerde söylüyorlar :x :( ...bu yüzden sizlerden olumlu şeyler duymak çoooook hoşuma gidiyo... :D :D .
Örtmenim hayırlı uğurlu olsun, allah kazadan, arızadan ve nazardan saklasın... O çok üzücü şeyleri söyleyenlerin eşgallerini verirseniz kask kafadayken kafa atmak suretiyle pozitif düşüncelerini bülbül gibi şakımalarını sağlayabiliriz :)
Ha yok kaba kuvvet kullanmayalım derseniz güzel Türkçemizde onlara söylenecek çok şık bir cümle var: Halt etmişler!!!! :evil:
inci kardeş hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Gökhan abicim ellerine sağlık. Umarım uygulamanız şaseyle uyum içinde sorunsuz çalışır.