Anladım walla dediğim gibi havalar bozmadan bir gün önce götürecğim ben yani haftaya,sen bana haber ver çıkınca motorun durumu hakkında telim var zaten böylelikle bende nası lbir yol izlerim görmüş olurum.
Yazdırılabilir Görünüm
Emre Motor evet önce çamura yatma taraftarı. Bu hiç etik değil. Ama yine de biraz üsteleyince de kuralların ya da görevlerinin ne olduğunu biliyorlar. Bana da ilk öyle demişlerdi, biraz üsteledim hatta direkt olarak bilgi olsun diye konuyu da açmıştım. Ctesi aldığımda garantiden yapıldığını öğrendim. onun için ücret istemediler. Fakat yapılmamış o ayrı mevzu :))) neyse aradım söyledim hemen o gün, yine 2.vitesten attığını , dün aradılar beni en kısa sürede getir dediler. Sonra Ahmet usta sanırım sen geçiremiyorsundur vitesi dedi. Haliyle sinirlerim bozuldu biraz had hud sesimi yükselttim saçma bir sözdü çünkü. Götürücem birkaç güne
benim anladığım o şansımandan cacık olmaz herkes şikayetci gene olmıycak ve sürekli atıcak veya pulları değiştirmek gerek bende en yakın zamanda götüreceğim
hakkımızı aramak lazım :x
ağanın şanzumanı yapıldı çok güzelde oldu 8)
Bir saat dolaşan usta hiç atmadı dedi, uzatmadım ben de deniyeyim olursa buyur işte atıyor diyeyim düşüncesindeydim. o arada pedala biraz ayar yaptı sonra eve çıktım yola bi turladım baktım tık yok, sonra direkt eve geldim sorun olmadı hiç. Pedaldan çözüldü sanırım bu sefer.
Eyvallah şimdilik sıkıntı yok Sefaköyden beykoza geçtim, oradan birkaç saat sonra kartala geldim, sorun olmadı :)
Motosikletimi Cuma akşamı aldım yoğun trafikten dolayı tam olarak test etme fırsatım olmadı o akşam fakat bu gün tam anlamıyla tes edebildim. 2. viteste düz yolda ve yokuşta dip gaz açtım boşa atma problemi olmadı,banamısın demedi .Sonuç olarak memnunum .
Konuyla ilgilenen yardimci olan herkese teşekkür ederim.