Orta yaş kirizi olsa gerek! convertable Porshe'ye para yetmedi.
Yazdırılabilir Görünüm
Orta yaş kirizi olsa gerek! convertable Porshe'ye para yetmedi.
yavv ben bu speeedy e hasta kaldım.. adam full kombinasyonmuş...huhahahaha.. gaffur pijaması, şortu.. valla ne diiimm eskişehirde tanışmaka ümidiyle..... :lol: :lol: :lol: :lol:
http://img408.imageshack.us/img408/1305/ergnnk5.jpg
Sevgili arkadaşlarım , sizi başkanı bulunduğum derneğe üye yapayım da sık sık görüşelim. Nasıl olsa , en fazla 1 etkinlik soora hepiniz arızaya geçeceksiniz. :evil: :evil: :evil:
İlker in dediği gibi "körle motosiklet kullanan kısa zamanda conta yakar" :oops: :evil: :oops:
Eskişehiri beklemeden, bence en kısa zamanda görüşmeli tanışmalı , sapıtmalıyızzzzzzz ! :cheesy: :evil: :cheesy:
Speedy, resimdeki kim, tanıyamadım ben. Gaffur pijamalı arkadaşa bayaa benziyor..
Bu insan halimmmm! :ban: :pls: Ama ben de pek sevmem !
yavv sipidi harbiden insana benzemişsin bu fotoda. :D :D :lol: :lol:
biz seni diğer halinle seviyoruz sipidi sipidi oley oley oleyyyyyyyyy.. :mrgreen: :mrgreen:
bu güzel gezinize imrenmemek elde değil :D ..... maşallah falla :cheesy: :D ...ALLAH ağız tadınızı bozmasın :roll:
heyyy... o ata benim binmem gerekmezmiydi bu işte bir yanlışlık var ama nerde :(
Yaw Joe, hatırlarsan Pazar sabahı sana "Yaw Joe nerdesin biraz önce burdan iki at geçti " dedik. Sen de "Eğerleri var mıydı " dedin. Nası kovboyluk bu, eğersiz binemiyonmu sen , sarıl atın saçlarına üstüne atlayıver.
Yani "kişisellştirilmemiş ata binmem" mi diyosun ?
"CUSTOM BEYGİR" olayı ! :twisted: :twisted: :twisted: