Adiiii :mrgreen: çok adisin olm yaa yine bulaşıkları bana yıktın.. :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Adiiii :mrgreen: çok adisin olm yaa yine bulaşıkları bana yıktın.. :mrgreen:
Konuyu güncellemek için biraz bilgi geçeyim dedim :mrgreen: Şu anki verilere göre hava durumu, Cumartesi günü Yalova'da açık bir hava olacağını gösteriyor. Hava sıcaklığını 18/10 gösteriyor, inşallah bu değer artar [smilie=greencolorz:
Bir ikincisi, ben söylediğim gibi yalnız gelmiyorum. Şu an 4 motor olduk. Bu sayı duruma göre artabilir de azalabilir de :| Gelişte yine geçenki gibi Topçularda sizi karşılıycam, beraber süreriz kamp alanına kadar. Kamp dönüşünde farklı bir rota izleyeceğiz gibi görünüyor. O henüz belli değil...
Bir üçüncüsü; Ağa, bu kamp olayı kişiselerin özel gezileri olmaktan çıktı, genel gezilere alsam mı :|
Dördüncüsü ise, gelecek kişilerin bir katılım listesini çıkarsak. Kaç kişiyiz kimler geliyor görsek nasıl olur? Ki bu duruma göre Bursa'dan gelen ekibe köfteler için sayı vermemiz gerekecek haliyle.
Bir de; Salih abi geliyo mu yaa [smilie=greencolorz:
Tamamdir cihanim konuyu degistirelim
Listede yapalim
1. Agafendi +1
Hava haftasonu acik .sadece paza ogleden sonra muamma.
Siz kampa kalacakmsiiniz.
Kampa geliyoz beyaaa :mrgreen:
1- Ağafndi +1
2- cihan54
3- emre54
4- ibrahim54
5- fatih54
6- CELİL
7 -.....?
C.tesi sabahmı yola çikiyoruz
benide yazın ama konaklama yapamam
Hmm bak o güzel bi soru. Çünkü ağa bi ara cuma akşamından da çıkabilirim falan diyodu. Ben cumartesi sabahı gelirim kuvvetle muhtemel.. Ki sanıyorum ki siz de öyle gelirsiniz, iskelede kucaklarım sizi canlarım :cheesy::p
Tamam köfteler senden :mrgreen:
Cumartesi sabah 6 :45 te beim teker doner 8: 00 de vapurda oluruz . 9:00 gibide cinarciga varmis oluruz
Tamam köfteler senden :mrgreen:[/QUOTE]
bitirin listeyi sayı tamamlansın gelirken alayım
not : mangal başında beklemem sonra yarısını ben yiyorum aç kalırsınız
Mangalcıbaşı ağa olcakmış biz öyle duyduk :mrgreen: