satıcı üye, agresus
PUHHAHAHAHAHAHA
Yok yav. Adam satmadı beni hiç. Her hafta sonu benim Efe'yle şefkatle ilgileniyor valla...
Yazdırılabilir Görünüm
satıcı üye, agresus
PUHHAHAHAHAHAHA
Yok yav. Adam satmadı beni hiç. Her hafta sonu benim Efe'yle şefkatle ilgileniyor valla...
yav her şeyi deyiştiriyonuz
yav arkadaşlar yapmayın üzmeyin agresusumu
laaaaa bundan böyle ben kefilim volkanıma hadi bakalım
yaptı bikere oldu bikere bida yapmıyacakmış işte söz verdi ya
(agresus muğla işini boşa bırakma kurtar beni bizim oğlanın elinden adam baksana bizim ctiy'ede el attı valla)
aidikurt bnıde ekle kardesım
8)
Bu grup gezileri göze gelecek, aynı gezide hepimizin radyatörü delinecek... söylemedi demeyin. :)
Fuar var, istemediğin kadar Regal'ci var, Allah'ıma bin şükür Regal'im var... ve Allah'ta nasip eder o günü sağsalim görürsem ben de geliyorum. Yaz abi...
senden başka kimim kaldı selçuğum... bi de Gomtanım var ya... onunda tersi pek ters olacak diye korkuyom... galiba bu site işi bozacak bizi .. ben hafiften uziim... baksana felaket tellalcılarıda geldi.. bize gitmek düşer anlaşılan...
yaz kardeşim benide
bu sefer bi aksilik olmaazsa aranızdayım kesin
ayrıca yaşar abi benim bildiğim bi yer var yol üstünde çay içilebilcek ben sizi götürürüm nede olsa bizim bu taraflara geliceksiniz offf inş. süper bi görüntü ve gezi olacak havalar yağmazsa tabi:)
Ya şu Fuarın tarihini degistirsek diyorum o gun acıkogretim sınavları var ve benimde sabah 9:00 da baslayan 3 dersten sınavım olacak napcaz simdi :cry:
Alpercim Beni de ekle lütfen Raptorumla gelicem... heheheheeee...
hani benim adım niye yok listede
yasinsubay
gelecem diye yazdırdın dimi sen ismini ahanada gitttiiinnnnn
sende satıcı üye oldunn bak şimdidenn :mrgreen: Agresus
aidikurt yaz yaz bakalım kimler satıcı üye olacak :mrgreen: :mrgreen: merakla bekleniyor
beni yazma abicim yolum uzak