örtmeniimm.. sizin site ayarları arıza yapmış heralde.. gisli gisli duruyonus sitede.. :lol: :lol:
yavv agresusum denis diplerini eşeleyen adamım.. sen neymişsin beaaa...çapkın dalgıcım benim... :lol: :lol:
Yazdırılabilir Görünüm
örtmeniimm.. sizin site ayarları arıza yapmış heralde.. gisli gisli duruyonus sitede.. :lol: :lol:
yavv agresusum denis diplerini eşeleyen adamım.. sen neymişsin beaaa...çapkın dalgıcım benim... :lol: :lol:
EVET VER BİR GARİPLİK OSSUN BİŞE OLMASSSSSS :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
yaaaa Agresus"ta daha neler var nelerrrrrrrr :evil: :evil:
örtmenim bu adam denisler altındamı ööreniyo yoksam bu işleri.. :mrgreen: hani derler ya orda da ayrı bi hayat var diye..... :P :lol:
Deniz üstü-deniz altı abi öğreniyo biryerlerden...sen uyu daha ...Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
teknik bilgimiz çok ama pratik yok... ahhhh bi de tesis olsa eskilerin değimiyle.... bu arada su altı için çok daha fazla teknik söz konusu... bi ara dalmaya karar verirsen annatırım...
ben ölle işler yapmaamm.... efdeki hatunun eli maşalı.. :lol: :lol: :lol: :lol: zaten ondan başkasınıda gesdirmiyom.. :oops:
hade hedeeeee...tesis yokmuş pışşşşıııkkkAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
leaaaa havvvleeeeee....tööbeee pişmilllaaaaa.....Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
benimde henüz uygulamışlığım yok... ben güssel kızları bizim gençlere verirdim gezdirsinler diye... ama bi arkadaş vardı; o aşmıştı... neyse... bak yine... töbe estafurllah...
sen bu gece ii ötecen heralde agresusum balık adamım... :lol: :lol: :lol: