Çok rahatsız edici bi gürültü oluyo patlayınca gereksiz bence...
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar egzostunu açtırıpta muayenede sorun yaşayan var mı hiç?
Sakın açtırmayı fln düşünme.Evet sorun yaşarsın,muayene tüve geçti işler değişti.Benimde 12. ayda bitti ve egzoslar açık.2. el temiz egzoz bulamadım.Mecbur bikaç aya 0 egzoz alacağım inşallahda geçireceğim.
0 kaç paraki?
vizesi gelen açık egzozu olan kardeşlerime nacizane bir taviye, sanayide egzozun içine orjinal susturucuya benzer bir parça yaptırabilirsiniz. 20-30 YTL yi geçmez. muayeneden sonra çıkarırsınız. eğer yan çantanızda yer varsa motoru ısıtırken takıp sessizce ısıtır, sonrada çıkarıp yan çantanıza koyabilirsiniz. diyceksiniz ki sıcak egzoz, yanarız manarız, çanta yanar. onlarında çözümü var. yeterki istekli olun, her sabah söküp takıcam deyin, gerisi kolay.
benim fazer in deli egzoz sesi var. ben mecburen tak çıkar yapıyorum. yan çanta yok, motor ısınınca susturucuyu çıkarıp garaja koyup rölentide çıkıyorum. köşeyi döndümmü ver yansın :D
yapılacak parça senin egzozuna göre yapılacak. egzozu kestirdiğin yerde bile yaptırabilirsin. eğer hiç bir yer bulamazsan sanada bir el atarız. sen egzozunu kestir, duruma bir bak. gerisi kolay. ok?
motoru yeni aldım arkadaslar 2011 dd 350 e-6c modelı aldıgım kısı susturucuların tumunu kesmıs buyuk sehırlerde sorun olmadı ama yasadıgım kutahya gedıze gelınce sorun oldu suan bınemıyorum otora kaymakam benı arıyor :D sehır ıcı kullanım ıcın tak cıkar bır susturucu veya onere bılıcegınız bır cozum varmı ...