Yer aradığımızı kim söyledi. Bize logomuzun yüksek çözünürlüklü hali lazım..
Bu arada yüce kırmızı, saygılar.. :ntr:
Yazdırılabilir Görünüm
Erkan bi el atıver yorma Celil abimi :x
selam millet. yorum morum yazmıyorum ama, rutin olarak takip ediyorum sitemizi :)
Celil abi & Cihan: benim hazırladığım ve yolladığım t-shirt tasarımında dosya formatı vektöreldir. yani uzantısı ".ai" dir. corel illustrator gibi programlarda açılabilir. ve boyutu 3kmx5km kadar büyültülebilir:)
siz armayı brandayı vs. yi yapacak olan yere ben gönderdiğim (celil abi ve ağada olacaktı) t-shirt tasarımındaki .ai uzantılı dosyaları götürün, sadece logoyu almak istediğinizi söyleyin, onlar hallederler. birdaha tekrar çizmeye çizdirmeye hiç gerek yok muhterem cemaati riders dostlar :D
Teşekkürler Teo :) bendeki dosyayı sonunda mail arşvinde buldum ama sağlammı bilmiyorum dozyayı benim ekran açmıyor malüm
bana eski taslaktan alttaki resimi oluşturamaz gibi geliyor sence olurmu
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...61274729_n.jpg
[/quote]
hocam kırmızı beyaz şerit üzerine armamızı işleyelim.. arıza çıkmasın :)
celil abi yanılmıyorsam sana .rar olarak bi dosya göndermiştim. içinde tasarımların hem .jpeg hemde .ai uzantısı vardı.. jpegleri aça bilirsin, ama .ai uzantılı dosyaları vektörel programın yoksa açamasın.. ama tişört1.jpeg, tişört1.ai isimli dosyanın jpeg görüntüsüdür. mühim olan kartalın çizimi, oda zaten tüm tasarımlarda var. işi yüklenecek yer arkadaki dinamik kırmızı şekli çok rahat yapar :)