çok geçmiş olsun duydum çok üzüldüm allah korumuş ya daha hızlı olsaydınız
Yazdırılabilir Görünüm
çok geçmiş olsun duydum çok üzüldüm allah korumuş ya daha hızlı olsaydınız
çok çok geçmiş olsun.
Ankara nın taşına bakAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Şu Alper in işine bak
Kırk yıl da bir kız tavladı
Şu gezinin sonuna bak.
Ankara nın sağı solu
Kızlarla dolu her yolu
Gel seni burada saklayalım
Kızın babasını atlatalım.
Çok Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Biz de nişanlımla küçük bir kaza geçirdik dün ama ikimizde de full koruma vardı ve sadece silkelendik...
Benim sağ kalça tarafım şişti ve morardı o kadar...
Herkes robocop diyordu bize de,terliyorduk,bir dünya malzeme taşıyorduk ama evden çıktıktan 7dk sonra bile kaza olabiliyor ve
korumalar kesinlikle işe yarıyor.
Tekrar çok çok geçmiş olsun ve SON olsun...
vaayyy şair ruhlu aksu baba....hemen döktürmüşsün şiirini...Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun Alper. valla ne diyeceğimi şaşırdım, daha dün kaza konularını konuşuyorduk, Ne kadar dikkat edersen et demek gerçekten olabiliyor... Ben çok dikkat ettiğim için birşey olma ihtimali çok düşk diye düşünüyordum ama sandığım kadar da küçük değilmiş...
geçmiş olsun alper , yok abi sağ en tehlikeli yer bende 15 gun oldu kaza yapalı , bu gecede yurtdışına cıkıyorum motor 2 ay yataxak ole kırık dokuk ....
donuse full koruma almaya karar verdım kendım ve artcı için ama kapalı kasklar sankı görusu engellıyomus dıkkatı dagıtıyomus gıbı geldı bana kazayı kapalı kask aldıkdan sonra yapınca ole bır hıs olusdu bende
Geçmiş olsun....Arkadaşınıza da acil şifalar.....
alper_tim
çok geçmiş olsun arkadaşım. ucuz atlatmışsınız. 30km hız da az sayılmaz sonuçları çok ciddi olabilirdi. tekrar geçmiş olsun.
valla alper şimdi korktum trafikten sen bile kaza yapabiliosanki her ne kadar hatalı olan sen olmasanda bu trafikte kaza yapmadan gezebilmek imkansız demek oluyo
neyse kardeşim çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok geçmiş olsun