Dostum kadikoyde sokakta icki icen gencleri dovenler kimdi bi soyle bakim sizin adiniz bulasmadimi bu mevzuya neyin savunmasini yapiyosun ???
Yazdırılabilir Görünüm
Çoğu kulübün cc şartı vardır doğru ama bir çok kulübün de yoktur cc şartı olması toplu gezilerde büyük makinalarla küçük makinaların birlikte hareket emesi zor olduğundandır. RR çinlilerin içinde performans kalite ve görüntü olarak en iyisidir bende daytona ve İron 883 var daytonama hala zevkle biniyorum eğer o kasaya 600lük bi V motor takabilecek olsam hayatta başka makinalara bakmam. 2. el alımı konusunda da arkadaşlar zaten yeterince şey söylemiş custom yapmayacaksam 15-20 yaşlarında japonda olsa genç delikanlı almam
Dostum biz dinci degiliz icki icenlerle kavga etmeyiz ama icki icipde artcida oturan kiz arkadaslarimiza sapiklik edenin haddinide cok iyi bildiririz. Sonrada gormeyenler hells angels saldirdi icki icenlere derler senin gibi sagdan soldan gorme yazilarla kanaat edinme
Arkadaşlar araya giriyorum :|
Konu başlığının dışına çıkmadan tartışmamız daha doğru olacaktır 8)
Celil abiye katılıyorum ben kulüplerin cc olayı hakkında bilgi verme amacıyla yazmıştım burda kulüpleri karşılaştırmanın manası yok her kulüp kendi felsefesinde ilerler mc olsun mk olsun rider kulüp olsun kendi kulübümü de bu tür diyologlara sokmayı saçma bulurum o yüzden hiç bahsetmedim :) bana göre RR güzel makine fiyatını hak ettiğini düşünüyorum ötv kdv ye yapacak bir şey yok bende dahil ne kişiler gördüm harleyi hondası yamahası kawasakisi olup da RRı beğenip kullananları
Abi konu ne ki; ben onu anlamadım... :|
Bu forumda "Tercihiniz neden Regal Raptor?" başlığıyla konu açmak abesle iştigaldir. Bunu merak eden muhterem hakikaten merak ediyorsa forumda geçmiş konulara bir göz atar, cevabını orada bulur.
Bu başlık açıldıysa maksat cevap almak değildir. Maksadı cevap almak olmayan birine de cevap verilmesi gereksizdir.
Forumda birsuru ayni konu varken regali tercih eden arkadaslara bunu sormam yalnissa varsa terbiyesizlik admin kitler konuyu
Bence hamburger çok yararlı çünkü içinde et var.