Hoşgelmişsen dostum.
Her ne kadar foruma çok aktif olarak katılamasam da, en azında mesajlarını okuyup neşeleniyoruz :)
Kendine iyi bak dostum, çalış çalış nereye kadar? Yıpratma kendini bu kadar.
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgelmişsen dostum.
Her ne kadar foruma çok aktif olarak katılamasam da, en azında mesajlarını okuyup neşeleniyoruz :)
Kendine iyi bak dostum, çalış çalış nereye kadar? Yıpratma kendini bu kadar.
Vakt-i zamanının kıymetli bir müzik grubu der ki; "welcome to where time stands still, no one leaves and no one will"
Mealen; Aramıza hoşgeldin kardeşim... zaten istesen de temelli gidemezsin buralardan.
Ben mi?
Şunun şurasında 16-17 günüm kaldı... geliyorum.
Emrahsss gomtanım... üzülmezmiyim beaa... birden çıktı iş.. du ayarladım ayarlıyım derken olmadı... olamadı... bizim toplantı varken festivale sadece 5 gün kalmıştı... uyduramadım... utancımdan arayamadım bile.. saaolsun dostlar aradı oralardan... hatta selçuknan konuşurken ağlıycaktım nerdeyse... herkesler hakkını helal etsen ama özellikle en, Okanım bi de Kino babam...
Okanım sen ne etmişsin yawww... Allah sana uzun ömürler versin... Uleee Mevlam ömür versen de şu fani dünyada görmek nasip olsun seni...
Cümleten tekrar tekrar hoş bulduk dostlar... yazılarımızdan keyf alanlarada, gönül dostu özleyenlerimizede, en az benim kadar yoğun olanlarada, tanımadan kaynaşanlarada ez cümle herkeslere Selam olsun....Hayırlı Cumalar vesselam....
Bu arada speedy geçmiş olsun...
osmanbey taksim mevzuuna gelince... ismi ufuk mu bi öğrenir misin??.. hatta telini felan alırsan sevinirim... bi kaç kişi daha söölediydi bunu... olm ben doğarken ikizm olduğu söylenmiş... doğumdan sona yok su ikizi falan gibin geyikler yapılmış... bizimkilerde üstüne gitmemişler o dönem.. zati çok zayıf domuşum benle uğraşmışlar... ama halam hala senin bi ikizin vardı çaldışlar felan der... bi zahmet bizi bi karşılaştırırsanıss sevaba geçersiniss...
Volkan harbi mi yav :):)
Son paragraf yardı beni :) Türk filmi gibi. Du bakalım n'olucak devamı...
Su boruları patladı her yeri sular bastı komşularla kavgalar edildi ve sonunda uzun bir kazık yenildi, AAAAAA Volkan gelmiş hoşgeldin kardeşim muhabbetini özledik tükkandamısın.
baba nedir?? nası patladı... niye patladı... boru dediğin öölee patlamaz kolayınan.. tükkana pek uğramıyom ama sen gelecem de uçarak geliim... yuoksam Turgutreisteki yer midir bu???... Buarada bende ösledim muhabbetini.. ne zamandır bi rast gelemedik ... gelelim artıkın bi araya.. akşamları çay içelim olmadı röne de.. yapacas edecess diyoss da edemiyoss bvi türlü....Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Agresusum sen nedersin ne ikizi hemen ekipler çıkartalım arayıp bulalım halalar yalan sölemez
[quote="agresus"]
uğurum gördüm çektiğin eziyeti... keşke aldırmasaydık da çekmeseydin oralarda bu eziyetleri... du ben babanla bikonişiimde sattıriim o motoru... yazık sana vallaaa...
quote]
Hooooyyyytttttt...... sakın ha ole bi iş eyliyeyim deme sakın zaten bin pişman yolladığına aklım hep sende dio. amman sakın diyeyim ben saaaa :D bi ara buraya gelde senlen guzelce bi dalalım :d