eyvallah abi. zaten sizler olmasanız :cry:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
yalnız abi beni Doğan (+1) yazmışsın . alışkanlık olsa gerek dimi :roll:
Yazdırılabilir Görünüm
eyvallah abi. zaten sizler olmasanız :cry:Alıntı:
yalnız abi beni Doğan (+1) yazmışsın . alışkanlık olsa gerek dimi :roll:
Ben ne bilim kardeşim içimden gelen bises öle yaz dedi belki yolda motora binmek isteyen bi artçı falan denk gelir falan
:DAlıntı:
yawww kardeşim dolmabahçe çok sıkışık oluyooooo bideeee çaylar çok kazıkkk (3 ytl.ne lanbuuuu) şöyle yayılacak çayırlı ,dağlı ,denizde yakomoz manzaralı bir yer yokmu biraz da yol yapacak mesela yeşilköy sahiliiii sadece fikir dolmabahçede bide otoparkçılarla sorun dallamalar almıyo içeri (aslında ben giriyorum serbes kartım varda sizler için :P :P
Komtanım orda buluşcaz gidilecek yere beraber karar vercez diye mekan yazmadık sadece buluşma
hah şimdi oldu yoksa şimdi oraya kinoylada alıştık gözümüz onu arar (garsonları alıştırdı sütlü çay diye bide sütlü çay gelir melir dellendirmeyin beni kardeşimmmmm... :P :P :P
Yazdım kotanım senide yengemide
akşama mesai olmazsa bende motorla gelirim doslara selam 8)
BİR TEKLİF
arkadaşlar,sevgili komtanım; :|
Hep bu tarafta buluştuğumuz için karşıdan gelenlere sıkıntı oluyordur diye düşünüyorum .Acaba :? Sirkeci"de buluşsak ,vapurla karşıya geçsek bir cadde bostan yapsak yada sahilde çayır çimene serilsek olmazmı :? .hem şu güzel yaz akşamlarında biraz yol yapmış oluruz hemde değişik yerlere gitmiş, görmüş oluruz ....
bence olumlu avrupa yakası 8 de dolmabahçede buluşup sirkeciye gelir arabalıyla geçeriz anadolu yakası arkadaşlar ne der oraya geçeceksek anadolu yakası avrupa yakasına geçmesin derim