İlginiz için çok teşekkür ederim dostlar... Allah beterinden hepimizi saklasın.. Sevgiler...
Yazdırılabilir Görünüm
İlginiz için çok teşekkür ederim dostlar... Allah beterinden hepimizi saklasın.. Sevgiler...
MEHMETİM TOMBALAĞIM, EMRAHIM KARDEŞİM,AYHANIM BİTLİ PİYADEM hepinize büyük geçmiş olsun yaww biraz daha dikkat edin üzmeyin bizi böyle kötü haberlerle allah daha beterinden korusun tekrar çok geçmiş olsun....
(bitli piyade zabitime .(ayhan kardeşimin dikkatine).... la yine yatırdınız da çaktırmıyonuz benim makinayı demi :P :P :P :P )
çok sağolun arkadaşlar gerçekten kötü bir hadise olucaktı ama ucuz atlattık. çok şükür. yani sizin hata yapmanıza gerek yok zaten yapan bir sürü adam var. ben emraha dedim şu çocuğu bi güzel döveyim ama bırakmadı devrem. :lol: :lol:
motojunior kardeşim sanada çok geçmiş olsun...allah beterinden saklasın
yaşar baba o makina küçücük scootera çarpmayla yatarmı allahını seven ezer geçerim... :P
Mehmet abi çok büyük geçmiş olsun...Dikkat etmek lazım sığır çok...
Herkese,tüm forum üyelerine geçmiş olsun...
İnşallah bu forumdaki son kaza başlığı olsun...
Ufak tefek arıza başlıkları en büyük derdimiz olsun...
Bu arada geçen hafta hürriyette KASK MUCİZESİ başlıklı haberi okuyanlar bilirler 10 yıllık motorsiklet sürücüsünün üzerine, kontrolünü kaybeden bir araç sürücüsü bariyerlerden havalanarak uçmuş...adamcağız altında sıkışmış ama kask kriko gibi arabayı taşımış...adam kurtulmuş...
Yani gökyüzü garantimiz de yok Türkiye'de...
aman diim mehmet abim çook büyük geçmiş olsun.