Peki onlar orjinalmi ben ali ustaya sormuşyum çift 350 falan demişti yanlış hatırlamıyosam. Hem gerçi orjinalini alsan 2 gün sonra gene dağılacak. Adam gibi bişey yaptırmak mantıklı galiba.Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Peki onlar orjinalmi ben ali ustaya sormuşyum çift 350 falan demişti yanlış hatırlamıyosam. Hem gerçi orjinalini alsan 2 gün sonra gene dağılacak. Adam gibi bişey yaptırmak mantıklı galiba.Alıntı:
evet ya bi dandik yeri egsozları şu aletin smoke head gibi bişi mi yaptırsam ne blim ya :S
Acaba topluca bişey yaptırsakmı. Ucuza gelir belki
bak bu iyi fikir işte regalciler hadi egsoz yaptırıyoruz pamuk eller cebeee !!!
100 YTL egzost mu altan motor dalga geçiyor heralde yada dalgınlığına gelmiş bunların bayii satış fiyatı 337 YTL / adet ' dir. 259.60 bayiye KDV dahil geliş fiyatı 100 ytl mümkün değil tekrar bir sor istersenAlıntı:
dur şimdi arıyorum
bekliyorum
şimdi aradım gazi motoru sordum fiyatı oda 300 küsür bi fiyat verdi pahalı olduğu için alıp satmıyorum dedi isterseniz yaptıralım dedi yeni bi egsozcu bulmuşta :D altan motor cidden şaşırmış o zaman :D
ewt galiba :-)
Gazi motor Ertuğrul abyi ben tanırım. Yaptırmak isteyen varsa konuşalım bi fiyat alalım. Yoksa ben kendim araştırıp yaptırıcam. Yetti bu gürültü