abicim konu rks değil ki, ayrıca konuyu silmek vs doğru olmaz. sonuçta insanlar düşüncelerini yazıyor
Yazdırılabilir Görünüm
"Atıl" kardeşim,o sözüm yaşşa ve emekçe bizden,özelliklede senden büyük birine yapılmış bir latife(ayrıcada özünde de tam olarak doğru) ve aynı latifeden sanada pay çıkarmışım ama sanırım gereksiz olmuş..Bu forumda bu tip dialoglar pek olmaz o yüzden hep beraber uzatmayalım istersen konu sapmasın amacından emi kardeşim..
Amacım uzatmak değil abicim, ama söylediğin şey akıl dışı. Evet yaşça neredeyse benim iki katım, evet benden çok daha fazla tecrübeye ve bilgiye sahip. Bunlara saygı duyarım ve o kişiden öğrenebildiğim kadar çok şey öğrenmeye bakarım.Bir işe girişmeden önce kesinlikle fikrini alırım. Amma velakin, "hiç kimse" için ne diyorsa doğrudur demek kadar bağnazca bir şey olamaz. Sonuçta Allah sana akıl vermiş değil mi abicim ? Söylenenleri bir tart, bak bakalım seninde aklına yatıyor mu ondan sonra kabul et. Bana söylenen herhangi bir şeyi direk kabul etmek, kusura bakma ama karakterime ve mantığıma aykırı bir durum.. Bu forumda bu tip diyaloglar olmaz demişsin. Neden abicim ? Hiç kimse mantığına aykırı gelen bir durumu belirtmiyor mu bu forumda ? Yada kendine göre doğru olmayan bir şeyi söyleme gereği duymuyor mu? Forumların amaçlarından biri de fikirleri paylaşma, tartışma değil midir? Eğer bu forum karşı fikirlere kapalı, tek fikir tek doğru mantığıyla ilerliyorsa ve ben doğru bulmadığım şeyleri söyleyemiyeceksem Celil abi den rica ediyorum üyeliğimi silsin. Sizde rahat edin.
Konuya bende dahil olmak istedim. İlk olarak herkes fikrini açıkça belirtebiliyor sitede. Regal kullanan kadar kullanmayanlarda var kullanmayanlarda bu forumun eski rr sahipleri. Celil beyin yorumları tecrübeyle yapılan yorumlar. Konuyu siz hararetlendirdiniz ortam duruluyor sonra tekrar ateşliyorsunuz. İnsanların söylediklerini farklı algılıyorsunuz. Elbette bu şekilde diyaloglar gerçekleşiyor ancak hiç kimsenin tarzı sizin gibi değil. Lütfen tartışma şeklinize üslubunuza dikkat edin.
Ozur diliyerek bencede celil bey bir 350cc spyder hayranidir 8)
Provakatörlük kokusu alıyorum bu başlıkta:evil::evil::evil::evil::evil:
Dostum geçmişi okursan eğer mehmet.m ile yapılan konuşmadan sonra herhangi bir şey yazmadım ki zaten söylenicek bir şey kalmamıştı artık. Ama ondan sonra konu başka yere çekilmeye başlandı. Ben durup dururken hiç bir şey alevlendirmiyorum. :evil::evil:
Tarzımın nasıl olduğunu söylerseniz ki eğer cidden rahatsız edici bir üslubum var ise bunu düzeltirim. Eğer bir yanlışım varsa ben görüşlere açığım, özürümü diler hemen gereğini yaparım 8)
Ayrıca eğer birisini yanlış anlıyorsam, sanırım bunu kendileri söyleyebilirler, ama şu ana kadar yazanlardan hiç biri bu konuda bir şey demedi 8)
Sanırım bu söz de bana geliyor. Neredeyse bu başlıktaki çoğu mesajımda bu forumu gerçekten sevdiğimi ve amacımın kimseyi kırmak olmadığını, yapıcı bir eleştri yapmak istediğimi söyledim. Ve sürekli nezaket kuralları içerisinde yazdım. Ama kalkıp bana provakator dersen artık saygı çerçevesinden çıkmış oluruz, ve orda durman gerekir :evil:
Provakatörler kendisini bulunduğu grubun destekçisi,hayranı ve hatta fedaisi gibi gösterir.Gruptaki diğer kişilerin gönlünü kazanmaya çalışır.Diğer insanların ''aaa evet adam haklı olabilir'' demeleri için uğraşırlar.Asıl amaç grubu ya kendi içinde yada başka bir gruba karşı kaosa sürüklemektir.
Daha fazla bu konuda yorum yapmayacağım...
RR konusuna gelecek olursak şanzuman hakkında haklı olabilirsin Atilla abi.Benim motoru 7binde almıştım.şu anda 9 binde.ikinci vitese geçerken zorlanıyo.ya dediğin gibi kronik sorun yada benden önceki sahibi vites geçişlerini kötü yapmış.:cry:
konuya son yazımda başka yorum yapmıcam dedim ve yapmadım izledim herkes özgürce düşüncesini söyleme hakkına sahiptir ve herkes düşüncesini söyledi fakat hiçkimse tartışma yaratarak tepki aldığı halde hala konuyu uzatıp husursuzluk yaratma hakkına sahip değildir konu tartışıldı ve herkes özgürce fikrini dile getirdi konu amacını aştığı için konuyu kapatıyorum :|
KONU: RKS nasıl bir makınadır sizce son cevaplar bu soruyumu cevaplıyor ?