Reşat kupa As ise Sende Maça As'ısın Ankaranın 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Reşat kupa As ise Sende Maça As'ısın Ankaranın 8)
Ayrıca Reşat kesinlikle deli. Şaka falan değil ha ciddi deli.
Hidrolik hortumu yaptırmaya gittik tabi elimizde eski hortum yok. Adam rekorların yönünü tam olarak söylemelisin dedi. Yani açısal olarak üst rekor alt rekor orijinalinde neyse öyle olmalıymış yoksa hortum dönmezmiş.
Reşat dur abi ben tahmin edebilirim falan dedi gözlerini kapatıp elindeki hortuma takılı olan rekorları sağa sola oynatarak tamamdır, ayar budur dedi. Adam gözlerini kapatarak benim motorum durduğu evinin bahçesine bağlandı. Resmen astral seyahat. :?
Tabi biz inanmayarak yaptırdık hortumu geldik eve bir de ne görelim hortum cuk oturuyor. :shock:
O günden sonra Reşat benim için tehlikeli ve tekin olamayan insan kategorisindedir. :p
Motorun son halini gösteren aydınlık bir ortamda çekilen bir fotoğraf yoktu. Bülent abi fotolar için teşekkür ederim.
http://i.hizliresim.com/YPG5pZ.jpg
http://i.hizliresim.com/JLgEBQ.jpg
nazarRica ederim abicim ne demek bnm için zevkti. Kazasız sürüşler,gözü olanın gözü çıksın 8)nazar
Benim kafamda 1 yıldır Spyder var.Sonradan Daytona'ya gitti biraz kafam bende senin gibi Ape Hanger taktırırın diye düşünüyordum.Şuan da aklıma baya bir yattı.Çok da yakışmış..Kazasız belasız kullanman dileği ile :) Fakat şu yapım aşamasında ki detaylar biraz problem gidonuydu kablolarıydı falan :)
Evet arkadaşlar , Levent abibinin motoru dün sürme fırsatım oldu, tek kelimeyle mükemmkel bi sürüş keyfi var, benim çok hoşuma gitti, tutuşu duruşu çok rahattı yaptırmak isteyen olursa Levent abi seve seve teknik destek verebilecek bi abimiz. Eline emeğine sağlık. (şunuda eklemeden geçemicem; gidon takılıp bittiğinde yüzündeki o ifade tarifsizdi bence yorgun mutlu,çocuklar gibiydi)
Kardeşim sen motorunu alıp yaptırmaya karar verdiğinde elimizden geleni Tüm RR-Ankara olarak yaparız.
Gaz ve debriyaj telleri İstanbul velomotodan geldi. Sen İstanbulda olduğun için şanslısın. Motorunu götürüp uygun telleri rahatlıkla alabilirsin.
Gidon Antalyadan geldi. Siparişi takiben 1 hafta içinde elinde olur.
Tüm malzemelerini rahatlıkla elde edebilirsin.
Yalnız bu iş ekip işi. RR-Ankara gibi bir ekip bulursan malzemeler eline geçtikten 1 gün sonra motorunu sürebilirsin. :cheesy: