Tabiki gelen herkesi hesaba katacagiz ona gore plan yapariz
Yazdırılabilir Görünüm
Tabiki gelen herkesi hesaba katacagiz ona gore plan yapariz
Arkadaşlar gidiş güzergahımız belli ama orda istediğimiz şekilde beraber karar verip dönüş güzergahını değiştirebiliriz. Farklı yollardan geri gelmek daha güzel olabilir. Teknoloji gelişti herkesin telefonunda navigasyon var kaybolmayız heralde :mrgreen:
Geze geze doneriz plan nedir neler yapacaz ?
Ben herşeye uyarım,böyle güzel yeşil dağ yolları varsa oralardan gidelim bence
Sabah yavas yavas gezerek yola çıkarız. Çilingöze vardığımızda ister lokantada yemek yeriz ister mangal piknik yaparız. Kullan-at mangallarla pratik olur. Sonra denize girer biraz muhabbet dinlenme falan. Ardından tekrar geze geze ister aynı yolu ister karaburun tarafından geri döneriz. Tamamen bizlere kalmış ne yapacağımız. Amaç pazar gününde değişik yerler görüp motor sürerek gezmenin tadına varmak. Keşke imkan ve vakit olsada hafta sonu iki günlük Çanakkale Şehitlikler- Saros turu yapsak. Ama onuda en kısa zamanda organize edicez :mrgreen: çadırı almışım bekliyo :)
Merhaba Arkadaşlar
Ben de işlerim sebebiyle aktif olamadım, lakin geziye gelmeyi istiyorum.
Bakırköy'den geçicek veya yolu üzeri olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilirse sevinirim çünkü yön bulmam iyi lakin kaybolma durumum çok daha iyidir benim :)
Engin,2-3 gün izin alıp 24-25 haziran ben düşünüyorum Çanakkale'de kamp.Hatta biraz daha ileri gidebilirim..Hem o tarihte mahşerin üç atlısıda oralarda olucak beraber döneriz onlarla.Bİr abimiz daha katılacaktı bana ama Erkan admin üzerinden pek iyi haberler almadım,Açıklama bekliyorum kendisinden :p
Erman Merhaba; katılımcı listesindeki Punisher ve Bahadır nickli arkadaşlar sanırım Cevizlibağda buluşup B. çekmeceye gelicekler. Onlarla irtibata geçersen beraber gelebirsiniz. Olmazsa şayet Büyükçekmece ye doğru E5 ten gel kolaylıkla bulabilirsin buluşma noktasını..
biz 7 buçukta c.bağdan yola çıkcaz.10 dakkada bakırköye geliriz her türlü.
Benim akşam 7 de mimar sinanda olmam lazım dönüşü ona göre planlarsak çok sevinirim :)