Bu durumda herşey ihtimalller dahilinde kontrol etmekte fayda var
Konjektör fazla gaz verdiğinde yüke bindiğinde voltajında değişme varmı kontrol etsinler 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Aynı sorun bende de vardı. Motor çok salak çalışıyordu zaten sesi de değişmişti. Benim arkadaşa bıraktım motorun sağ tarafı çalışmıyor tek silindir çalışıyor karbüratör içersinde sibop mu değiştirmiş ne daha dün aldım motoru felaket olmuş ses te senkron da hız da maşallah yani senin sıkıntı da böyle bişey olabilir mi ?
günaydın herkese. bu konu çok uzadı ama hala bi çözümünü bulamadım sorunun ya 1 haftadır çekili motor binmiyorum :( şarj dinamosundan bi kablo geçiyor motorun altından yukarı doğru?? aküye mi bağlanıyor acaba o?? motorun sıcaklığından mı ezildiğinden mi ne kablo erimiş gibi içinde ki telleri çıkmış dışarı motorun şasesine temas yapıyor gibime geldi. motorda benzin sızdırıyor acayip patlarım diye korktum binmedim motora hiç :) bugün akşam nasip olursa karbüratörü sökecem ali ustaya gönderecem yenisini gönderecek. o kablonun rölü ne kadar?? önemliyse onu da isticemm??
saygılarr
Serdar çok ugraştın bizde uzaktan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama işin gerçeği fazlada birşey yapamıyoruz inşallah sorun karbiratördür yenisi gelince düzelir
Tarif ettiğin kablolar statörden (şarz dinamosu) dan geliyor ve tüm motorun elektirik sistemini besliyor oradaki kablo sıyrılması şaseye değerse kısa devre yapar ateşleme sisteminin düzensiz çalışmasınada sebep olabilir o kablo fişlli değil statörün direk üzerine bağlı değişimi için komple statör almak lazım masraflı ve gerek yok kablonun araya sıkıştığı koruma kapağını sök kabloları güzelce bantla izole et sar sorun olmaz 8)
teşekkürler celil abi. sanırım motorun sıcaklığından erimiş o yüzden. en altta şaseyi birbirine bağlayan demirin altından geçiyor altını bi yere de sürtmüş olabilirim. dediğin gibi yanmaz bantla ben bi güzel sarayım onu. 250-e9 olan arkadaşlar; nikelajlı zinzir kapağı arka çamurluğa dayanık mı duruyor yoksa arasında boşluk var mı?? benimki dayanıyor ve gıcırık gıcırık ses yapıyor sürtünmeden??
zincir koruma saçı vida yerleri sabit olduğundan yerinde oynama olucağını sanmıyorum çamurluğa değen yeri pense ile az aşağı yada yukarı yamultup değmesini engelleyebilirsin orası görülmeyen bir nokta sıkıntı olmaz
Birde ses makina esnedikçe geliyorsa arka teker salıncağının şaseye bağlı olduğu hareketli merkezden geliyor olabilr hareketli olan göbeğini yağlarsan geçer 8)
[QUOTE=CELİL;166814]zincir koruma saçı vida yerleri sabit olduğundan yerinde oynama olucağını sanmıyorum çamurluğa değen yeri pense ile az aşağı yada yukarı yamultup değmesini engelleyebilirsin orası görülmeyen bir nokta sıkıntı olmaz
Birde ses makina esnedikçe geliyorsa arka teker salıncağının şaseye bağlı olduğu hareketli merkezden geliyor olabilr hareketli olan göbeğini yağlarsan geçer 8)[/QUO
inceledim çamurluktan geliyo celil abi. sünger koymuştum araya zamanla kopmuş düşmüş en makulu eğmak sanırım
insanın yaşadığı yer çok önemliymiş. Eğer bir urun alıyorsan altyapısını araştırıp alacakmışsın. Bir hevese kapılıp kalbinin gittiği yere gidersen bazen tökezliyorsun işte. Belki de istanbulda Ankara da olsaydım cüzi bir miktara sorunsuz yaptırmış keyifle biniyor olacaktım. Ama gel gör ki alanya da herkes bu motordan kaçıyor. Yapmaya çalışanlarda bi buji değiştiriyor bir iki civata sıkıyor sorunu çozemiyor ama 50-100tl almayı biliyor. Sıkıldım artık sövüşlenmekten bu motor yüzünden. Yapamıyorlar şu parça arızalı değişecek diyorlar değişiyor ama hâlâ çözüm yok. Hiç mi bir alanyalı manavgatlı yook bu grupta ya? Birisi çıksa da orda şu usta var bu işin erbabı yaptığı işi zevkle anlayarak yapıyor dese; ama yok. Benim kaderim bu motorun altında ezilmek sanırım. Çevremdeki insanlara bu motor iyi bu marka güzel rahat sorunsuz desem de insanlar artık bana inanmıyor. O yüzden de yaygınlaşmıyor