evet bu yaka kartı tasarımı ne durumda arkadaşlar.
ben en çok kişileri isimleri ile tanımak istediğimden istiyorum.beni bozuyor arkadaşlar ismim dışında kullanılılan takma isimler
Yazdırılabilir Görünüm
evet bu yaka kartı tasarımı ne durumda arkadaşlar.
ben en çok kişileri isimleri ile tanımak istediğimden istiyorum.beni bozuyor arkadaşlar ismim dışında kullanılılan takma isimler
BU Hafta İçi Çözüme Ulaştırırız..
bilgi için teşekkür ederimAlıntı:
OturanBull Nickli Üyeden Alıntı
İNSALLAH :cheesy:
Rıza abiye katılıyorum...Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Fena fikir değil. Birisi böyle bir jest yaparmı acaba bize...??? :?
Mesela Hesap numarası verse bize...
Biz havale yapsak mesela örnek oarak 5'er ytl kargoyla fun clup üyelerine gönderilse... hııı olmazmı öyle bişey?? :lol:
Sevgi Selam
Rafet HAŞAL
Güzel bir fikir bence de olmalı. Ayrıca buna yakın bir de motorumuza yapıştırabileceğimiz ufak bir bilgi kartı da tasarlasak mı?
Sonuçta bu kartı istenmeyen bir durumda birinin görebilmesi için boynumuza asmamız lazım ki ben işyerinde bile bu tarz askılı kartları sevmiyorum. Cüzdanımızda taşısak, cüzdanda böyle bir şey olabileceğini düşünecek kadar kültürlü bir milletimiz yok maalesef. Bu nedenle bu bilgilerin bir kısmının ve özellikle kaskın çıkarılmaması uyarısının motor üstüne yapıştırılarak görünür tutulması faydalı olacaktır kanımca... :?: :!: :wink:
Arkadaşlar Tasarıma Başladık.. Tosyaya Gelebilirsem Tasarımları Yanımda Getirip Sizlere Göstericem..
Öte Yandan Baskı İçin Gerekli Bağlantılarıda Kurdum..
250 Adet Basılırsa; Kişi Başı Maliyet (Baskı, Boyun Askısı, Koruma, Tasarım Benden): 5,00 ytl
Bilginize..
ÖMERCİĞİM 4,5 YTL YAPSAKTA AYAĞIMIZ ALIŞSA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P
Gelebilirsem ne demek kardeşim gezideki amaç sizlerle tanışmak beraber olmak gelmemezlik yapmayın yaw
valla doğru diyorsunuzda benim motor ehliyetim yok o yüzden motor ile gelmem söz konusu bile olamaz..Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
arabanın uzun yol masraflarıda aşikardır eğer keseyi ayarlıyabilirsem gelicem.