alper valla bende dün motorlaydım hatta senin mekana geldim ama kelimenin tek anlamıyla DONDUM gerçi ince giyinmiştim. Yarın daha sıkı giyinicem. geçmiş olsun dostum
Yazdırılabilir Görünüm
alper valla bende dün motorlaydım hatta senin mekana geldim ama kelimenin tek anlamıyla DONDUM gerçi ince giyinmiştim. Yarın daha sıkı giyinicem. geçmiş olsun dostum
saol dostum teşekkürler evt sıkı giyinmek lazım aman dikkat edin göya ben sıkı giyinmiştim:(
Abiler çok soğuk yaww hava ben gebzeden gelene kadar buz tutarım herhalde volkan abi kusura bakma inşallah çanakkale gezisinde iyi bi sohbet ederiz.Kendinize çok iyi bakın..
canım benim canın sağolsun.... du yaw.. daha fuar buluşmamız var kısmeyse... daha 3 hafta var Çanakkaleye.... arada inşallah görüşürüz... daha kısmetse İstanbul toplantımız olacak ay başında... :cheesy:
istanbullu beyler şu an bizim buralarda kar atıştırıyor yarın de böyle olursa veya hava açık olmazsa benide mazur görün
ulen agresus sende ne güzzel bir zaman seçmişsin haftasonu buluşmnak için :)
insanun götünü bırak boku donuyor dışarda deli gibi giyindim motora bindim banamısın demedi dondu kıcım bu geziyi haftaya erteleyin bence.yoksa güzel insanım değil hasta insanım olucan :)
Gomtanım.. yağmur çamur olursa herşey yatar zatii... sabah havanın durumuna göre şekil alırız... ben çıkarken bi mesaj daha atarım zati... biliyonuz önce selçuğa gitcem... kısmet olursa ordan gelcez... ihtimal 8.30 gibi mesaj atmış olurum... her ihtimale karşı cep tel:0532 7475478...
abiler saat 19.30 itibariylen dışarıda kar yağıyor yarın yalan oldu zannımca sanırsam
evet arkadaşlar yarını haftaya devredelim şimdilik 18 mart şehitleri ziyarete odaklanalım ilker kardeşim bir yol haritası ve toplanma noktaları ayarla bakalım harita falan bişeyler ayarla veya görüntülü bişeyler google falan programından 18 mart konulu konuyu takip ediyorum.
Eyvallah canlar ciğerler.... Kısmet diilmiş... Ne biliim adminim, ben bu topiği açtığımda hava cillop gibiydi... ilk cemrenin düştüğü gündü amma olmadı... olamadı... Selçuğum; sende hakkını helal et kardeşim... akün bende... yine de yarın havanın durumuna göre hareket edebiliriz gün içinde istersen... ama bu rüzgarda biraz zor görünüyo... :cry: