Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Batum Motofest etkinlik listesine eklenmiştir. https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...57815568_o.jpg batummmm karadeniz turuuu hazırlıklar başlasınnn :)
Beni her yer için ekleyin
Alıntı: Ruberjack Nickli Üyeden Alıntı Beni her yer için ekleyin bu sezonki hedef 20bin uğur abi takipte kal heryere beraber gidicez :)
Alıntı: omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı bu sezonki hedef 20bin uğur abi takipte kal heryere beraber gidicez :) Takipteyim. Doğal bir afet dışında heryere gelirim. Sonuna kadar. :::::
Hepsi birbirinden güzel , benzinde ucuzken şimdiden pet şişelere biriktirmeye başlamak lazım. Ege turuda var bi de festivaller oyyy oyyyyy:p
Alıntı: dragendo Nickli Üyeden Alıntı Hepsi birbirinden güzel , benzinde ucuzken şimdiden pet şişelere biriktirmeye başlamak lazım. Ege turuda var bi de festivaller oyyy oyyyyy:p bu sene durdurak yok tam gaz devam hedefler büyük inşallah kazasız belasız bir sene geçirirz :)
Alıntı: dragendo Nickli Üyeden Alıntı Hepsi birbirinden güzel , benzinde ucuzken şimdiden pet şişelere biriktirmeye başlamak lazım. Ege turuda var bi de festivaller oyyy oyyyyy:p abi onu bende düşündüm aslında eve bir kaç damacana stoklamak istiyom:cheesy: Şişeler delinmez değilmi :soru?
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı abi onu bende düşündüm aslında eve bir kaç damacana stoklamak istiyom:cheesy: Şişeler delinmez değilmi :soru? olum damacanayla benzin istasyonuna git bakalım benzin alabileckmisin :) tutuklarlar valla seni terör örgütü üyesi diye :)
Alıntı: aidikurt Nickli Üyeden Alıntı olum damacanayla benzin istasyonuna git bakalım benzin alabileckmisin :) tutuklarlar valla seni terör örgütü üyesi diye :) Tmm abi 5 litrelik bidonla farklı benzincilerden alırım.Derim motorun deposunu temizlicem.Karbüratörü temizlicem falan filan:cheesy:8)
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Tmm abi 5 litrelik bidonla farklı benzincilerden alırım.Derim motorun deposunu temizlicem.Karbüratörü temizlicem falan filan:cheesy:8) ha bak bu olur kardeşim. :Rockn Roll: