Benide listeye eklermisiniz
Yazdırılabilir Görünüm
Benide listeye eklermisiniz
Tabiki ekleriz memnuniyetle
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-polo
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-Polat(+1)
20-Gençer(+milyon)
21-HONEY
22-
23-
24-
Kubilay Dolmabahçe de toplanılacak mı?
Yok Emrah toplanılmayacak zaten zaman dar bide iftar durumları var iftara oraya gelecekler 17:15 gibi orda olmaları lazımbuluşma verirsek 18:30 hareket vermek lazım onada herkez yetişemez zor olur düşüncesindeyim
evet abi haklısın. Herkes ayrı gelecek yani.
Ok orada görşmek üzere o halde...
Evet ama havaalanı uğurlaması ve dönüş muhteşem olacak çok eğlenicez çok
Ana öyle bi uğurlama olacağını bilmiyorduk Yeşilköyde oturan bir arkadaşlara gideceğiz. Umarım eşim henüz konuşmamıştır da iptal ederim.
11:30 uçak var 10:30da orda olucak gibi yani 10:10 gibi çıkılır herhalde yola
sımdı modetorlerım admınım ben dıkkat ettımde cogu club gezılerının vıdolarını atıyor bu aksamkı ugurlamada bır camera temın edelım vaktım yok olsaydı bır yerden kıralıycaktım ama belkı elınde camerası olan cıkar eger varsa bu aksamı olumsuzlestırelm :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Madem o kadar eyleneceğiz...Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
makineleri güzelce temizleyelim değilmi ...
ben akşama çimento getiriyim o zaman ... :P hehee
Birazda kum getirki harcımız tam olsun
Aslında akşama ciddi anlamda bir kamera olsa gidişimizi çeksek diyecem ama şu anda aklıma geldi de gece sürüşünde pek belli olmaz o anki güzelliğimiz.
Ama yinede güzel bir kamerası olan getirirse çekim yapılabilir.
Aslında iyi olurdu
kameramız var da kaset yok , vardır elbet hem kamerası hem kaseti olan birisi , napalım bizde resimlerle o anımızı ölümsüzleştiririz.:)
güzel olurdu cidden ama olmaz...
çekim yapan kişinin arabada olması gerek ...
rüzgar inanılmaz ses kaydı yapıyor.sonra izlenildiğnde sürekli rüzgar sesinden bişey anlaşılmıyor.
gece olması imkansızlaştırıyor bide bunu..
biz yine flash patlatırız ....
Akşam akşam iş patlattılar :(
Modumuz Okanı ancak yolcu etmeye gelebileceğim sanırım
bu akşam; ne güzel bir akşamdı , ne güzel bir paylaşımdı,
ya uğurlama ; çok ender yaşadığım bir güzellikti...SEVİYORUM SİZLERİ....TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMM:)
okan- oya yine gelin ama uzun kalın olur mu ?
ya akşam güzeldi de polisler motorları ileri alın dedi bizde genciz ya (sancezz ve ben zaten bende ehliyet yok :)) korkudan aldık ileri motorları bekliyoruz bekliyoruz kimse gelmiyo geri dönüp bi baktık ohoooo resim çekiyolar biz resim çekinemedik malesef :(:(:(
bu arada okan abimle de tanıştığıma çok sevindim...
ben de hava alanından çıkarken gördüm ilerde sizi merak ettim niye oradasınız diye...demek yusuf yusufla iştigal ediyordunuz o sıra :) :P :P :P
ya hocam biz herkes oraya çekicek sandık motorları bi tek polisleri dinleyen biz olduk dinlemez olaydık o karelerde olmak isterdim bende :(
hehehe olacak o kadar acemilik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modum Okanım hayırlı yolculuklar...
en yakın zamanda gene gel
baklavayla gel sarmayla, şöbiyetle gel 8) 8) 8)
Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Sende erken gel :)
Bu arada inci hoca bi sürpriz yapar sarmalarla dolmalarla gelir diye düşündüm ama ıhh ıhh yanlı düşünmüşüm :)
Neyse bir dahaki sefere :P
umarım geceniz burada bahsettiğinizden de güzel geçmiştir.çümkü anlatmak değil yaşamak lazım derler her zaman.. :D
güzel bi buluşma oldu okan kardeşime güzel bi kortej yapabilmişizdir umarım
gene gelin okan kardeş oya yenge 8)
okan bey ve lady oya'yı havaalanına bıraktıktan sonra yeni kışlık mekanı umarım beğenmişsinizdir
artık bilardo turnuvası düzenleyebiliriz sanırım :mrgreen:
dün akşam için herkese teşekkürler herşey çok güzeldi sağolun 8)
alper ben beğendim kendi adıma konuşmak gerekirse...sanki bize ait bir yermiş gibi,ama çok erken saatte bitirmişler çay-kahve servisini hep böylemi olacak acaba?
:?
ozan ; anlattım ya çok yoğundum diye yaaaaaaaaaaaaaaa :?: :?: :?: :? ...yapıcaz tamam ALLA ALLA :mrgreen:
dün gece yine unutulmazlarımın arasına bir olay daha eklendi....
müthiş bi buluşmaydı... hasret giderdik...
binbeşyüz motor.. bimilyon kalbi sıcacık arkadaş...herşey çok güzeldi.....
hele havaalanı korteji.....hayatımın en güzel dakikalarından birisiydi.....
katılan katılamayan bütün camiamıza ve arkadaşlarıma binlerce teşekkürler ediyorum.....
inci ablam çocuk kimse yok diye saat 10:30 da kapatıcakdı zatem dükkanı ben telefon açtım ona röne parkdan dedim yeri görmeye gelcez bekle dedimAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
çocuk ondan bekledi bizim bişiler içeceğimizi bende düşünmemiştim ondan problem oldu yoksa çay kahve olayında problem yaşamayız yer bizim yaw dert etme sen hele bide sahibiyle tanışırsınız tamamen bize bırakır dükkanı hehehehe :mrgreen:
okancım seni ve yengemizi mutlu edebildiysek ne mutlu bize 8)
Mekan çok güzel. bende yetkilerle konuştum. extradan müzik aleti getirip çalabilirmiyiz diye ( aramızda ses sanatçılarıda var .onlar kendilerini bilir.) içerde izin yok ama dışarda olabilir denildi.hava durumunuda göz önüne alırsak artık ilkbahara doğru olabilir belki
-----------------
Çok Gizli Not: o kadar gizli o kadar gizli ki yazmayacağım . anlayın o kadar gizli yanii..hadi yazayım bari . Hocam size şarkı söyledip , videoya alıp , you tube gönderip , göndermemek için rüşvetin adını koymanın planlarını yapıyorum ( artık yaprak sarmamı olur, dolma mı pazarlığa tabii )
Yaws Deli Çerkes abim sen heralde mekanları yanlış anladın.Rönepark için konuşmuyoruz.Sen havaalanından sonra ayrıldığın için incirlide gittiğimiz mekanı görmedin.Biz orası için konuşuyorduk.Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Ama İnci Hoca ile ilgili planlarını her yerde gerçekleştirmene yardımcı olurum o ayrı :P
ewet mekan gayet güzeldi bencede
kış sezonunu orada geçirebiliriz yeme içme pilarda müzik herşey var
taa ne ossun???
okeyimizde var.Tavlamızda var.İlkerimizde var.
Heyecanlı oyuncum benim :)
Evet Okan kardeşimizi dün akşam elimizden geldiğince ağarlamaya çalıştık eğer bir hata yaptıysak affola.Okanım gene gel yengeyle olurmu cok güzel cok sıcak bir aksam gecirdik sayende.
Okan'ın civanım umarım yolculuğun iyi geçmiştir... Dün çok güzel bir akşam yaşadık. Teşekkür ederim. Yine bekleriz. En kısa zamanda görüşmek üzere.
[quote="ozzymania Yaws Deli Çerkes abim sen heralde mekanları yanlış anladın.Rönepark için konuşmuyoruz.Sen havaalanından sonra ayrıldığın için incirlide gittiğimiz mekanı görmedin.Biz orası için konuşuyorduk.
Ama İnci Hoca ile ilgili planlarını her yerde gerçekleştirmene yardımcı olurum o ayrı :P[/quote]
hakikaten bende röne park için konuşuyorsunuz zannettim. incirlideki mekanı sizler begendiyseniz elbette güzeldir.
ayrıca inci hocadan alma ihtimali yüksek rüşvet , dolmalarını paylaşabiliriz :) :)
Okanım, modlady'im sizlere doyamadık akşam çok güzel bir akşamdı bizler için , sizleride memnun edebildiysek ne mutlu bize yine gelin olurmu.Özletmeyin kendinizi
Bu arada modlady'im (Oyam) sende üye olda yaz siteye bazı durumlarda yanlız kalıyoruz valla bayanlar olarak:):):):):):):)
yaa bende ehlıyet varda amıre yanlıs yapmayalım dedık bırde baktık bızımkıler fotomodel gıbı resım cekınıy son anda abı bızıde cekın dedık duyan olmadı neyse ben oraya bı fotomontaj ayarlarım :P :P :P :mrgreen:Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar tekrar söylüyorum ve abartmıyorum.. hayatımın en güzel anlarından birisini daha yaşadım o gece.... herşey çok mükemmeldi...
bizi taaa eminönünden alıp oraya kadar getiren KUBİLAY kardeşime kıymetli zevceleri ŞEMSİ hanımefendiye ve dünya tatlısı kerimeleri ŞEVVAL e ....
İNCİ örtmenim ve SENEM kardeşime...
EMRAH ım küçükgirginim ve eşleri PINAR hanımefendiye....
ALPER im adminim ve eşleri firstlady GÜLÇİN hanimefendiye...
İLKER im rakı duplelime....
DELİ ÇERKES ime....
OZİ kardeşime.....
MOTOJUNIOR MEHMET kardeşime....
DENİZ kardeşim ve onu çok kıskanan kız arkadaşına İNCİ kardeşime...
YAŞAR BABA ve NURSEN ablaya....
YEAKS ım yunusuma....
SANCEZ kardeşime...
SERHAT ve ENSARİ kardeşlerime...
allahın SPEEDY sine....
RIZA kardeşime...
ALPER TİM kardeşime....
BULL bülent kardeşime...
telefonla görüştüğüm HANDO ve VOLKAN kardeşlerime....
mazeretinden dolayı aramıza katılamayan ATAKANBATU muammer abime...
ismini bilemediğim orada bulunan tüm regal camiasına dahil olan bütün dostlarıma ...
BU UNUTULMAZ GECE İÇİN EŞİM OYA VE KENDİ ADIMA BİNLERCE TEŞEKKÜRLER EDİYORUZ....
müthiş bir geceydi....
BİNBEŞYÜZ MOTOR....
BİMİLYON ÇARPAN YÜREK...
BUDUR İŞTE ....REGAL KARDEŞLİĞİ...... 8) 8) 8) 8)
sanatçımı eeeee şeyyy hani nerde :? :?
bu arada hiç resim çeken yokmuydu o gün atında siteye bakalım yaw
bunlara ne teşekkür ediyon samsunlum yaaaaa :P :P ...tatlının hatırına yaptılar :x :x :P :P ...ama ben tatlı bile yiyemedim ben gerçekten samimiydim :mrgreen: :mrgreen: :P :cheesy:
abi ne demek sen gene gel gene aynı şekilde karşılarız ve yolcu ederiz sen iste yeterki :D