canakkale konusunu 11 mart gunude son kararını toplu olarak veririz sadece kalıcak yer ayarlayalım yeter.
Yazdırılabilir Görünüm
canakkale konusunu 11 mart gunude son kararını toplu olarak veririz sadece kalıcak yer ayarlayalım yeter.
Çok güzel olur..Netleşmiş olur herşey..
Kaç kişi gelirsiniz arkadaşlar ??
Kişi sayısına göre yer ayırtılıyor da.
Anadolu yakası buluşma noktası Kozyatağı Carrefor otoparkı 9:00
09:30 Boğaziçi köprüsü girişi bekleme noktası
Kale Cafe için 25 kişi ila 35 arası olacak tahminen
ben +10 yazdırmıştım +30 yapıyorum o zaman :)
bu arada biz Kale cafeye dolmabahce yada inonu stadının onunde bulusp gıdıcez o yuzden aybiketa unutma sende dolmabahcede ol ordan gideriz anlasılan earlyridesla birlesicez o gun
RR ve ER birlikte kahvaltı edicek
ben Anadolu yakasından geliyorum ER ile birlikte
sizinle kahwaltı mekanında buluşalım o zaman
gerçi oraya doğru giderken yolda karşılaşırız mutlaka :)
Arkadaşlar saat en geç 10:00 herkes dolmabahcede olmus olsun 10:00 hareket edicez onun ıcın isterseniz biraz erken gelin ben en geç saat 9:30 da dolmabahce yada stadın onude olucam unutmayın 10:00 kalkıs saati ona gore ayarlayın lutfen
Sadece ilk ve son sayfaya bakabildim. Kahvaltıyla beraber ilk sayfa güncellendi mi bilmiyorum.
Kale Cafe falan anlamam ben. Oturup adam gibi yemek yiycem evde.
1.Kaçta, nerede buluşuyoruz (Dolmabahçe -10.00 geçerli mi hala)
2.Aybike; parazit yapma!
:)
----
EDIT: Araya Aidikurt'un cevabı girdi. Anlayacağımı anladım.
(Aybike; sen yine de parazit yapma)
Nihatcım pazar günü görüşürüz canım :)
nihat kardfeşim sende o zaman cay içersin yanınada sigara ok:)
10 da en geç orda ol yeter sen kardeşim
Pazar'a beni de ekleyin ...
herkese merhabalar...bende earlyriders tayfasındanım...aslında siteye uzun süredir üyeyim...buraya üye olmamın sebebi regal raptor modellerini begenmem ve hakkında daha cok bilgi edinme istegim...insallah cok yakında bende bir regal sahibi olucam..umarım yani...bu arada müstakbel regal sahibi olma arzumun cogunlugu nihat adlı sahsın baskıları yüzündendir... :evil:
:oops:
cidden regal alma istegimdeki katkıları tartısılamaz...cunku herkes vitessizle baslamamı tavsiye ederken nihatcım saolsun herzaman beni desdekledi ve regali kullanabilecegime inandırdı...benimde zaten aklımdaki model chopper bir modeldi..böylece umarım sonunda güsel bi regal sahibi olucam...ilk motorun heyecanını ancak yasayan anlar diyorum ve sizinde desdeklerinizi bekliyorum....
haftasoınu kale kafede hep beraber kahvaltı ve oradanda fuara gecilecekmis sanırım...aidikurt-alper bir kac kez söylemisti sitede ama bi türlü organize olunamamstı...sonunda aybike halletti...e bi kadın eli degmesi gerekiyormus sanırım....görüsmek ve tanısmak dilegiyle...saol aybikecimm :cheesy:
Güzel olacak, güzel. Özledim be, çok oldu.Alıntı:
aybiketa Nickli Üyeden Alıntı
Bu hoşuma gitti işte. Geliyorum inşallah.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Olayın minicik bir kısmına katkım olmuş, ne mutlu. O cesur kararı bir türlü veremeyen o kadar çok adam var ki...Alıntı:
azelia Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada siteye renk mi geldi ne? :)
Hoş geldin.
Pazar günü görüşürüz (yine... yeniden...)
hosbulduk...tesekkür edeirm
yeniden olucak bi durum yok dostum...hic eski olmadık ki..sohbet ederek gittigim ilk uzun yolculuk nihatın artcısı olaraktır bu arada....cok eglenmistik dimiiiiiiiii
hemen üstüme alınıyorum : evet siteye renk getirdik azeliacığım ve ben :)
inşallah ikimiz de en kısa zamanda kavuşacağız motorlarımıza
Eski olmadı da, bu aralar biraz kopuk kaldım ya... ondan garip geldi herhalde. Neyse işte.Alıntı:
azelia Nickli Üyeden Alıntı
Evet, o yolculuk süperdi. İnanılmaz iyi vakit geçirmiştim.
---
Regal Camiası;
Azelia bizi motoru alarak Regal için mükemmel bir referans olacaktır.
Bana güvenin
:)
(Pazar günü her yer RR olacak. Ne güzel)
Sevgili Azelia, hoşgeldin. Umarım Regal'ine en kısa zamanda kavuşursun.
Nihat sağolsun yüreklendirme konusunda çok başarlıdır. Benim trafiğe ilk çıkmamda bana verdiği gaz çok işe yaramıştı :)
arkadaşlar ben kahvaltıya gelmiyeceğim dolmabahçeye dönücekmisiniz
dönmiyecekseniz ben direk fuar alanına mı gideyim saat kaçta nerde olmam gerek
arkadaşlar selam,
yazın benide yaw... :cheesy:
Deniz hoşgeldin, sende aramızdasın,merak etme listeye eklendin.Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
gel kardeşim yav kahvaltı dediğimiz geyik muhabbeti istiyen kahvaltı eder istiyen etmez istiyen eder gelir maksat hep birlikte bir arada bulup muhabbet etmek ama illada gelemem diyorsan saat 11:30 beşiktaş stadının önunde ol yolda gecerken bize katılırsın yoldaAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
anadolu yaksından gelıcek olan arkdslar la 9.30 da carafour da bulusuyoruz ozamn cok daha iyi olur :cheesy: kesinleşti değil mi bu olay?
emrac kardeşim tabiki kesinleşti ama regalraptor.net tayfasının ana buluşma yeri dolmabahce polis almazsa besiktaş stadı onü biz earlyridersla birlikte yapılacak kahvaltıya 10:00 dolmabahçeden hareket edip ordan katılıcaz bilgine.Bu kesinleşmiş olan son karardır.
arkadaşlar ben saat 11,30 da fuar alanında olmak zorundayım
bazı biletsiz dostlarımıza bilet vericem onun için sizlerle fuar alanında görüşürüz :)
sizin gelişinizi seyrederim :cheesy:
orda görüşmek üzere
ya kardeşim zaten fuar 12:00 acılacak bizde 12:00 orda olucaz o zaman verirsin biletleride üzme biziAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Bol miktarda resim bekliyoruz İstanbul tayfası. Dikkatli gidin gelin.
tessekurler aıdıkurt artık gıtsek yaa 8)
arkadaşlar o gun kalabalık olacağız büyük ihtimalle herkesin ehliyeti ve techizatı tam olsun bazı kem gözlere batabiliriz
ya bide eşlerini getircek varmı bizim hanım tutturdu bende gelecem diye
Komutanım hava guzel olursa ben esimi de getirecegim yok serin olursa gelmeyecek,ki zaten ben uygun fiyatta kaliteli urun bulursam kıyafet almayı dusunuyorum o yuzden de esimide goturmek istiyorum sonra bu ne bicim renk falan demesin :cheesy:
ben eşimle gelicem abi herkeste getirsin onlarda kendi aralarında laflarAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Hem getirmezsem benim hanım beni boşar :)
[marq=up]Alıntı:
emrac Nickli Üyeden Alıntı
biz ER olarak 9:00'da Carrefour'da buluşacağız
bende eşimle gelecem tanışırlar zaten o gelmesse olmaz..... :)
Merhaba;
Ben kahvaltıya gelemiyeceğim. Bu durumda kaçta nerde olmam gerekecek?
Merhaba, bende Kolt ile gelicem saygılar.
aybiketa biz ER olarak 9:00'da Carrefour'da buluşacağız demişsın ozamn RR cılar gelemıyo sanırım sağlık olsun:)
EŞİM OLMADAN ASLA motora binmem :DAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
saat 11:00 de inonu stadının önünde bekle biziAlıntı:
Kolt Nickli Üyeden Alıntı
Millet-ül Cemaat toplam kaç kişi olduk..
aaa olur mu hiç emrac, öyle demek istemedim, biz 9:00 diye planladık yani, elbette Anadolu'dan gelen olursa bize katılabilir ne demek aaa :)