ehliyetsis binersen kayarsın tabiii... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
allah korumuş .. şaka bi yana ... şartları zorlamamak lazım..
Yazdırılabilir Görünüm
ehliyetsis binersen kayarsın tabiii... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
allah korumuş .. şaka bi yana ... şartları zorlamamak lazım..
bende giricem şu ehliyet kursunada vakitsizlikk üşengeçlik motoru adığımdan beri yatmasıda var :D fırsat olmadı çalışırsa şayet motor bir gün biraz pratik yapıp almak lazım ehliyeti :)
sayın ve saygıdğer jendarmam.. her lastiğin ii ve kötü kalitelisi olan var.. racinglerde gördüyüdüm güsseldi.... beğenen çoktu.. ama bazı arkadaşlarım yaramass dedi... 300 de biraz çok gibi...
Ethanol kardeşim toplu alım falan herifler indirim yapmıyor yapsada 5 -10 milyon falan yapıyorlar o yüzden istiyen gidip taktırıyor toplu alıma uygun fiyat verselerdi toplu alım yapacaktık ama malesef vermiyorlarAlıntı:
ethanol Nickli Üyeden Alıntı
valla allah korumuş çok geçmiş olsun kardeşim.Biz söyledik lastikler kötü demicem zaten sen farkına varmışsın durumun.Lastik konusuna gelince emrahss kardeş metzeller diyorum başka birşey demiyorum 300 ytl dunlopa falan para verme metzeller al.Alıntı:
Hayırlı olsun AlperAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Tekerlekleriniz yoldan kesilmesin.
İlk kmlerde dikkatli kullanın lastik yeni ne de olsa. 300 500 sonra tam olur. Şu anda kayma ve uzun mesafede durma gbi şeyler olabilir...
Ehliyeti alıyoz Kino baba, çocuklar gibi şeniz hehehehe.
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Allah beterinden saklasın. Şu mesajı yazamıyor olabilirdim. Sevgiler.
Hayırlı olsun. ben geçen yaz halletmiştim. O çok önemli bir konu allah korusun ne kadar haklı olursan ol suçlu olursun.
ne diyorsun emrah sen yaAlıntı:
allah korusun abicim agzından yel alsın :scared:
hadi su ehliyete A yıda yazdır da bir ıslatalım diyecemmm ama nasıl :?
bir şekilde olacak artık trilyedemi olur buradamı olur :+1:
Sağol Abi, muhtemelen Trilye'de olacak, gerçi ben Zeytinbağı ismini daha çok seviyorum ya neyse.
Yalnız resmin değişmiş, hangisi sensin abi, karar ver ya. Bu da çok karizma çıkmış. 8)
350 km yol yaptım yeni lastiklerimle ve yorumumu yazıyorum.
dahaaaaaaaa ne duruyorsunuz mutlaka ama mutlakaaaaaaaa değiştirin çok memnunummmmmmmmmm
ya kino kardeş sakallar süper ya eh artık seneye emekli olunca bende bırakçam ya suratın kaşınınca nasıl oluyor kaşıması
veya karınca falan girerse valla işin zor araki bulasın
yaşar komutanım abim
sakallarda tek sorun ilk bir hafta 10 gün kaşınıyor sonra kaşıntı geciyor yani ilk zamanlar biraz sert olduğu için batar o sıralar bol bol yıkayacaksın sabunla ve kremliyeceksin çabuk atlatıyorsun ondan sonra istersen devamlı 3 numara kestir (kirli sakal hesabı ) veya uzat
( bu arada ben SSK dan emekli olalı 3 sene oldu sizinki daha uzundur tabii )
ne kadar çok yıkar temiz tutarsan o kadar çabuk uzuyorlar
yazın bile mesela sakal faydalıdır güneş yanıklarından korur sıcak havalardan korur yeterki gerdanına değmesin öyle karınca falan girebilir mi abicim
lastik almak isteyenler işte size michelin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nasıl ama tam michelin inin canlısı :lol:
allah esirgesin
http://upload7.postimage.org/340440/Michelin.jpg
Sakal değil de bıyık bırakmayı çok isterdim.
Ben senin yerine bırakırım devrem :D
Hehehe, topsakal hoca :D Lakin parlak oldun şimdi yaw.Alıntı:
Sedat Nickli Üyeden Alıntı
napalım Emrah'ım. bizde işler birgün öyle bir gün böyle. :D
Arkadaslar bu gün lastik ve zincirimi değiştirmek için buz motora gittim ön arka metzeller le d.ı.d. marka japon zincir aldım lastikler 225 ytl zincirde 160 ytl tuttu.Zincirin daha da ucuzu wardı ama ben bunu tercih ettim (en iyi marka olması nedeniyle) toplam 385 ytl tuttu yani bunuda taksit yapmalarını rica ettim bana 5 ay için 15 ytl fiyat farkı uyguladılar ve sonunda 400 ytl yi 5 e böldüler.Kesinlikle buz motoru tavsiye ederim çok güzel ilgilendiler.Bence fiyatlarda iyi.lastiklerimi taktılar balans ayarlarını yaptılar zincirimi taktılar.birde üstüne bir güzel sohbet ettik arkadasla.Oda pazar günü gurubuyla geziye gitmiş resimlerini gösterdi bizleride davet etti.İnanın ben çok memnun kaldım.Dönüşte motorun yol tutuşu frenajı çekişi inanın bana herşeyi geğişti diyebilirim.Orjinal lastiklere ne olur fazla güvenmeyin ve imkanınız warsa en kısa sürede onları değiştirin bence.Herkese kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum :)
bütün kış şikayetçi olduğum lastiklerim havaların ısınmasıyla kabiliyetini artırdı....sorun zaten yol tutuşdaydı.. şimdi ısınma erken olduğundan gayet memnunum...biraz daha eskimesi için beklemenin en doğrusu olacağı kanaatine vardım...en azından kışa kadar idare ederiz..
Arkdaşlar az önce Buz Motor'la konuştum... Metzeller ön lastik kalmamış ellerinde. "Öne Pirelli, arkaya Metzeller takalım. Zaten Metzeller'in ön ve arka lastik desenleri de birbirinden farklıydı" dediler... Ay sonunda gelecekmiş galiba lastik ama ben beklemek istemiyorum. Sizce öne Pirelli, arkaya Metzeller taktırmanın herhangi bir sakıncası olur mu??
Fikri olanlar acil olarak paylaşırsa çok sevinirim!
hamur kıvamı çok önemli dostum.. lastik markası diil...mesela ön sert arka yumuşak olabilir veya tam terside olabilir.. bu da lastiğin deişik zamanlarda deişik yol tutuşu anlamına gelir .. bence arkayıda prelli yaparsan sorun kalmaz...
Hah abi sölemeyi unuttuğum bişeyi hatırlatmış oldun! Pirelli'nin de arka teki yokmuş!! Buyur burdan yak!Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
vışşşşşşş.... ne şanslı adamsın beaa....ne diim .. al o zaman ....bizde senle dalga geçeriss.....huhahaha...
Eyvallah!! :) Ben en iyisi bekliyim, baksana daha en baştan makara malzemesi olmaya doğru yol alıyorum... Öteki bayileri araştırmaya başladım, naapıyım...
Sirkeci'de uygun fiyata Metzeller satıldığını hatırlıyorum ama mesajı kim yazmıştı bulamadım...
İlker miydi acaba???
Yok abi Metzeller sattığını bildiğim iki üç yerle irtibat kurdum... Aydın Motor'u diyosun sanırım sen Sirkeci'de.. Herkeste aynı problem, kimsede yok lastik... Hatta Pirelli'de de aynı problem olduğunu söylediler.. İki markanın ithalatçısı da aynıymış, öle dediler.. Kısmet, artık beklicez!
nerrrdesin devremmm... şimdi gördüm valla...Alıntı:
Sedat Nickli Üyeden Alıntı