Zaten uyuyacağımız kaç saat ki. gırgır muhabbet derken saat 2-3 ü buluyor. sabahta 8 gibi herkes kalkıyor.
Yazdırılabilir Görünüm
Zaten uyuyacağımız kaç saat ki. gırgır muhabbet derken saat 2-3 ü buluyor. sabahta 8 gibi herkes kalkıyor.
valla ben askerliğimi bolu komando tugayında yaptım, oraların soğunu çok iyi bilirim... bolunun neredeyse bütün dağlarında, ormanlarında çadırda kaldım. siz tedbirinizi iyi alın bence.....
tayfun kardeşim en güzeli sabaha kadar ateşin başında muhabbet etmek.....:p
tayfun kardeşim sen kahveleri ben biraları bol bol alalım. malum gece uzun muhabbet tatlı olur....
Tabi bide bol bol odun lazım, yoksa kalıplaşmış bedenlerimize sabah güneşiyle beraber kuşlar konup pislemeye başlarlar sonra :p
Valla kıskandım siz kurmuşsunuz çilingiri ama davetsiz misafirlere hazır olun bence...
gel kardeşim gel ne olursan ol gel.....:cheesy:
Geliyorum Beni de yazin lutfen eniste ile baldiz gidecek ben kalicam olmaz.
Deniz +1 lutfen.
Otel olayina yarin bende bakacagim abi.
Iyi geceler...
otel konaklamayı kaç kişi tercih edecek belli olsaydı, uygun fiyat alabilirdik belki seçenekler arasından
Uğur zaten otellerde yer olmaz baksana Tayyip ikide birde kaçıyor Abanata baksana,biz oradaykende gelirse yandık,bizi sokmazlar oraya,adamlar baksana Osmanlı gibi saltanat sürüyorlar.
olmadı müslüm baba anasını satayım mudurnuya giderim 18 km arası var..
orayada gelmezler umarım..
biz 4 kişiyiz ben öğretmen evini ayarlamaya çalışıyorum.
bi grup gelicekmiş eğer onlar rezarvasyonu iptal ederse otelde boş yer olucakmış olay pazartesi belli olucak...
Evet yakında Müslüm Babanın da saltanatını bitireceğim, kendisini Abant gölüne atacağım. Zaten sizi yanlış bilgilerle yönlendiriyo bu bir anarşiye teşvik ediyo Denizliye gidelim eylem yapalım bu 2. daha çok anlatmakla bitmez, en temizi Abant gölüne atayımda herkes kurtulsun.
hay maşallah hay dedeler coştu valla....:x
Ben paramı en çok saçı olana koyacam muhahaha
ben çok istiyorum ama otoyoldan fılan korkuyorum belkı trenle gelirim :))
istanbuldayım , motorda var regal ama otoyoldan korkuyorum :)
Hocam neden korkuyorsun ki, İstanbul da grupla hiç geziye gitmedinizmi. Sanırım İstanbul Bolu arası tren yok. Korkacak iseniz İstanbul şehiriçi trafiğinden korkun, şehirdışı tam özgürlük ve sürüş kolaylığıdır.
Motosiklet tecrübenize mi güvenmiyorsunuz, tabii kendi tercihiniz, ama gelmenizi isteriz.
valla enteresan diil daha önce temde 50 metre yerleri öptüm , hayvani tırların otobüslerin rüzgarı yetiyor motoru yoldan çıkarmaya bende otoyol olayını iptal ettim motoru bir karıştırmak 2 boğazda dolanmak için kullanıyorum , şimdilik böyle valla
3 mayıs ve 4 mayısta vizem var. fakat gelmeyi nasıl istiyorum anlatamam :/
arkadaşlar dün ank.dan gelirken abanttan geçtik aracın dış hava ısı göstergesi saat 13 surlarında 3 derece gösteriyordu (18 nisan 2008 saat 13,00) bilgilerini
ze acaba gece kaç olur
[quote=aslanburclu;61254]arkadaşlar dün ank.dan gelirken abanttan geçtik aracın dış hava ısı göstergesi saat 13 surlarında 3 derece gösteriyordu (18 nisan 2008 saat 13,00) bilgilerini
ze acaba gece kaç olur[/quote
müslüm babaya sor biz gitiğimizde çok soğuktu hele gece :cry:
Yaşar, cuma günü gerçekten çok soğuktu, akşam evde kombiyi yaktım ama bugün de gayet sıcaktı. Pişmiş aşa su katmaya çalışma bak senide Müslüm le beraber Abant gölünün derin ve soğuk sularına atarım. Hatta Gökhan da yardım eder.
Yaşar Baba şimdi sen Regal ile mi gelecen yoksa F650 GS ile mi.
ya aksum kafam karmakarışık valla senle tlf.la görüştüğümden belli beynim uyuştu abi 1 makinama kıyamıyom 2 bu makinayla benim makina arasında max.25 km.hız farkı olacak buda değermi diyorum 3 yakıt 2 kattan fazla artacak 4- benim makinanın en aşağı 3 kat fazla vibrasyonu olacak .. 5-BMW nin fuul kazık servis durumları falanda filan
ha bide diyomki al arabayı tak remorku at motoru üstüne motorlu kelebek gel diyo şeytan hadi geldik işte işin en faslı festivali hehe hehe kuyruğu titretmek allahın bolu dağlarında ...
la ben bolu beyimiyim neyim ya ya ben emekliyim da yani anlayacağın dolap beygiri gibi dolanıyom
ne yapayım ben yaa :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::D:D:):):?:?:?
Bence alma yani ben olsam almam, tek silindirli motorları sevmiyorum. Dediğin doğru, çok az fark için değmez. Yaşar sen herşeyi rolantiye al, Haziran da Ankara ya eşyanı taşı sonra da maddi manevi hesabını yap, geriye nasıl hareket edeceğin şekillenir, o zamana kadar da ANkara da motor mevsimi biter, sende motoru satmak istersen satarsın yeni motor almak istersen de alırsın.
Boşver sıkma canını, emekli olduysan hayattan da emekli olmadın ya, sırada Abant var gel ama nasıl gelirsen gel. Tek geleceksen de bin motoruna gel.
İSTANBUL ÇIKIŞLI KATILIMCILAR:
1- Aidikurt + 1
2- Carvalho
3- Yeniköylüua + 1
4- Tayfun
5- Müslüm Baba + 1
6- Bull
7- Kaanka + 1
8- Aslanburçlu + 1
9- İnci
10-Yeşilkapak
11-Kaldera + 1
12-Doğan
13-Alex + 1
14-Derkmen + 1
15-RızaHoşgör+1
Rıza seni artı bir ve Gökhanı da artı Rose ile beraber yazdım listeye, görüşmek üzere.
Aksu abi uzulerek soyluyorum kı gelemıyorum
bu hafta motoru getırıyordum sonra babam dedı kı motosıkletın mtv vergısı oluyormuydu
ben de evet dedım bu ıslerle babam ılgılenmıstı ben bılıp yaptıgını sanıyordum meger yapılmamıs
dogal olarak getıremedım haftaya da sınavım var gıdemıyecem eve o nedenle benım gelme durumum yatar :(
of bı getıremedım motorumu ya bı seyı ne kadar ıstersem o kadar sorun cıkıyor anlamadım ben bu ısı