Alper Ankara listesini ilk sayfada güncellermisin.
ANKARA
1- Aksu abi
2- mali
3- lunatic
4- kostak06
5- cihat abi
6- Levent
7- Hilmi
8- Mkepez
Yazdırılabilir Görünüm
Alper Ankara listesini ilk sayfada güncellermisin.
ANKARA
1- Aksu abi
2- mali
3- lunatic
4- kostak06
5- cihat abi
6- Levent
7- Hilmi
8- Mkepez
sakarya gerçekten güzel yer ir gün olsun bizim olsun her şeye deger
Zaman kısaldı hazırmıyız arkadaşlar eğlenmeye ben çok sabırsızlanıyorum
Valla biz top atacaz gibi bu gidişle, bize ayvalık gezisi baya masraflı çıktı çünki...
Canınız sağolsun dicem ama sizsiz içimiz burkulur inşallah cumartesine kadar fikir değiştirirsiniz
Valla gencer bizde yapmak istemiyoruz ama gerçekten çok parçalandık maddi yönden, hesaplar tahminimizi 2-3 kat aştı ve artık masraf var bide şimdi motorlar için, nasıl yapıcaz bizde bilmiyoruz valla..
İstanbul deyince akla gelen ilk isimler belli, şimdi o isimlerden havlu atanlar olursa hele ki İstanbul a iki adım mesafedeki Sakarya Poyrazlar gezisi ne havlu atarlarsa buna oyun bozanlık denir.
Biz Ankara dan basıp gelecez, Sakaryalılarla mı sohbet edecez, maddi yönden belli zamanlarda herkesin parçalandığı oluyor, alış biraz parçalı yaşamaya, bak bugün benzine yine zam geldi. Seneye motorları satarız 50 cc. motor alırız az yaksın diye,
Normalde dün ehliyet için sertifikamı almam gerekiyordu. İlk kez rastlanan bir durum oluşmuş ve M.E.B. müfettişleri Afyon'da bulunduğundan sertifikayı İl M.E.müdürünün haftaya imzalayacağı söyleniyormuş. Sürücü kursu böyle bilgi verdi. Artık ne dicemi bilemiyorum:( Ehliyetim olmazsa gelemem. Ama Perş. günü yine soracakmışım kursa, inş. imzadan çıkar... Bilgilerinize...
arkadaşlar sormak istediğim bir soru var kasklarınızı ve yanınızda taşıyamayacağınız eşyalarınızı festival süresince nasıl korumayı yada saklamayı düşünüyorsunuz. daha önce bu festivale katılanlar bilgi verebilir mi?
çadıra kilit dışında başka öneri varsa tabi :O))
Valla ne kilit ne başka bişi kullanmıyoruz.Genelde festival alanlarına motorcuların dışında gelenler alınmıyo bu güne kadar hiç aksi birşey yaşamadık inşallah bundan sonrada olmaz allaha emanet çadırlar ve eşyalar anlıcan
ıstanbul tayfası,
cumartesi sabah yola çıkacaklar dışında ögle saatlerinde(14,00) yola çıkmayı planlayan varmı?benim sabah işim oldugundan öğle sonrası yola çıkmak zorundayım.
+
bende bişey sorayım: c.tesi sabah madem 10 da kozyatağı karfur dan hereket edilecekmiş. saat 9 da İnönü (Beşiktaş) satadının karşısında(yada başka yerde) buluşup benimle kozyatağı karfura gidecek varmı?
(kozyatağı karfurda arkadaşlarla bir kere buluştum,anadolu yakasını pek bilmiyorum yolu tutturamayabilirim.yılan hikayesine dönmesin!)
gençerin sen bana takıl saat 12 de sirkeciden feribotla harem e geçelim saat 14 e kadar altunizade de işimi bitireyim.ordan yola çıkalım :)
Karşıdan gelecekler için cafferfour tarifi:
2. köprüden gelecekler K. Bakkalköy-İçerenköy sapağından sapıp ışıklardan sola sapacaklar. İlk sağdan kıvrıldıktan sonra hiçbiryere sapmadan ilerlerlerse carrefour'un önüne çıkarlar...
1. köprüden gelecekler Ankara çıkışı'ndan e-5'e bağlandıktan sonra hal-gümrük tabelasından sağa sapacaklar. E-5'in üzerinden geçip ikinci sağdan sapacak, ilk sol ilk sağ aynı prosedür ve carrefour...
Harem'den gelecekler e'5'e bağlandıktan sonra kırmızılı güzergah
Bulamamak neredeyse imkansız...
Edirne'den Hando kardeşim de geliyor. Özlemiştik kardeşimizi 8)
işte bu super bir haber hando kardeşim cok ozlemitik valla iyi ettin
Katılım Listesi
İSTANBUL
1-aidikurt + fisrtlady + babylady
2-kaanka + 1
3-doğan
4-yenikoylu_ua
5-BULL
6-carvalho
7-crazyhorse
8-kıvılcım (+1)
9-tayfun (+2)
10-polo
11-gencer (+1)
12-RızaHoşgör+kızı
13-ilkerkoparal
Ankara
1- Aksu abi
2- mali
3- lunatic
4- kostak06
5- cihat abi
6- Levent
7- Hilmi
8- MKEpez
KOCAELİ
1-tatar
AFYONKARAHİSAR
1-KAYNARCA
EDİRNE
1-hando
arkadaşlar hafta sonu AÖF sınavına gitmekle Poyrazlar arasındayım...
ama benim motor haşat... yaptıracak vaktimde nakdimde yok...
fazla arabası olan bi arkadaş bize kelebeklik fırsatı yaratırsa ne ala!!!
yoksa Poyrazlar'a benden pass!!! :(
Bülent kardeşim sana abi nasihatı,
Evde otur açıköğretim derslere çalış ve motorla hiç ilgilenme, hafta sonu da paşa paşa imtihanlara gir ve pazartesiden sonra motor bakım onarım işleri ile ilgilen ve 7 Haziran cumartesi sabahdan bas gel Bolu Sarıalan yaylasına.
Bu tavsiye tüm imtihana gireceklere, sıfır puan çekmek demek otomatikman bir yıl uzattınız demektir, sonra okul uzadıkça canınız sıkılır, daha çok harç paranız gider, gelin geri dönüşü olmayan yola girmeyin doğru neyse onu yapın, gezmek eğlenmek kadar iş, okul, ve diğer önemli hayati özel konularda gezmek eğlenmekten ve hatta tartışılır ama arkadaştan daha öndedir.
evet poyrazları pas geç derim.
Ben geliyorum Poyrazlara onu da belirteyim.
Benim hala sağ bileğim ağırıyo ne yapıcam bende bilmiyorum huf ya :(
ya hiç zorlamayın o zaman kendinizi..:? sağlık çok daha önemli.. bir daha kimseye hiçbirşey olsun istemeyiz..
aksu abiye de katılıyorum.. sınavlara girmemek maddi manevi kayıp getirecek..
geziler oluyor nasılsa hep.. evet gönül hiçbirini kaçırmak istemiyor ama.. :cry:
neyse Poyrazlar gezisi zaten güzel olmayacak :?
yağmur yağacak soğuk olacak çamur falan filan :p
ben en iyisi kendimi Dikili'ye hazırlayayım... :cheesy:
hadi len ne demişler kedi ulaşamadı ete pis dermiş.
için gidiyor gelemiyeceksin diye bide poookkk atıyorsun :)
PİSSS PİİİSSS PİİİİSSSS :p:p:p
Büloo caydın heralde tam olarak artık :p
Bülo gelir bakmayın boyle yaptıgına naz yapıyor
Orda iskender değil ıslama köfte meşhur dadından yenmez şimdi
ben soğudum bu motor olayından arkadaşlar... :x
bakım yaptır, vergisini öde, ledleri taktır, cam yaptır, sis taktır
düş-kalk, façayı çizdir, hadi bakalım baştan başla... :evil:
eeee hayat boyle kardeşim cocukluktan baslıyor duse kalka geldık bugunlere ama bu yasa kadar asla pes etmedik bundan sonrada etmeyiz.
Dün halı sahada ayak bileğime aldığım darbe nedeniyle yere basamıyorum şu anda. Ayak bandajda ve crtesiye kadar geçmez. Ben de bu durumda yokum Poyrazlar gezisinde :(
Parçalı kırık var, zamanla kemiğe kaynayacak parça, tuhaf işler... Motordan düşmekten beter olduk, omuz, bilek, burun, kırılmadık bi kafamız kaldı... Hafta sonuna da motiveydim o kadar :(