Arkadaşlar tregalciler olarak organize edilen her geziye varım yeter ki haberim olsun.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar tregalciler olarak organize edilen her geziye varım yeter ki haberim olsun.
Darknees ( Kartal )
gaziosmanpaşa sarıgölden ahmet
Hoşgeldiniz arkadaşlar 8)
bende büyükçekmecedeyim
regallciler çok dagınık bölgelerdeyiz biraraya gelmek zor oluyor ama havalar ısınınca bir araya gelmeyi başarırız 8)
Arkadaşlar benide ekler misiniz?
İstanbul/Beylikdüzü
Yazın arkadaşlar beni de Onur(kocamustapafaşa) , bi organizasyon da yapsak şöle havalar ısınınca da İstanbullular motor görse:P
[quote=onki;91312]Yazın arkadaşlar beni de Onur(kocamustapafaşa) , bi organizasyon da yapsak şöle havalar ısınınca da İstanbullular motor görse:P[/quot
yaz gelsin hep beraber gezeriz bence en yakın toplantı şubatta yapılacak CNR daki motorsiklet fuarı olur
Bende burdayım İstanbul /Büyükçekmece
Arkadaşlar benide yazabilirsiniz, yarın ruhsat işlemlerinden sonra 150 chooper'ımla aranıza katılıyorum.
Mahmut, yaş 21, Beylikdüzü
Aramıza hoşgeldin forumda tanışma bölümünde yeni konu açarak daha etkin bi tanışma oluşturabilirsin bu topk eskimiş ama olosun tanışmak tanışmaktır hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin
istanbul grubuna nasıl dahil olunur acaba... temiz kağıdı, ikametgah vs. gerekiyor mu??? bana bilgi verebilirseniz sevinirim.... selamlar... sevgiler...
Nufus ikametgah istenmesigine gore dahil olabilirim gruba
Arat1969 (tamer kilic / kiziltoprak / kadikoy )
lamro samil ozdemir (yesilpinar alibeykoy)
nerde bu istanbul tayfası .... her hafta aynı tayfa cıkıyoruz . yeni yüzler yeni sesler nede güzel olurdu
54- Teknika (İstanbul)
merhaba. gruba yaklaşık 1haftadır üyeyim ama o hergün girer en az bir saatimi harcarım. malesef ki şu an bir motorum yok, 150lik motorumu yeni sattım su soğutmalı çift silindir bir makine almak için ama hala arıyorum.. şimdiden de bu gruba üye olmak istedim. motorumu aldığım gibi de ilk geziye ben de katılıcam.
Doğukan / 0507 750 90 36 / İstanbul-fatih-karagümrük / yaş:21
Ne zaman buluşma ayarlıyoruz ya ?
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 gün önce 2010 model 2011 trafik çıkışlı 4500 km de Raptor DD150 aldım.. ilk kez vitesli motor kullanıyorum ama çok hoşuma gitti diyebilirim. 150 km kadar yol yaptım 2 günde, ama trafikte biraz zorlandım dur kalklarda sık sık stop ettiriyorum. birçok soru kafamda ama sizleri sıkmak istemiyorum buradan sadece tek bir konu hakkında sizden yardım isticem debriyaj telimin biraz kopuk gibi durmasından rahatsız olup değiştirdim teli, fakat yeni tel takıldıktan sonra bu sefer kolu tam bırakma hizasına gelince motor hareket ediyor, değşitirmeden önce ise kolu yarı bırakınca motor hemen hareket etmekte idi, acaba anormal olan durum ne, eskisimi yoksa yeni halimi yani kolu tam bırakırken hareket etmesi mi doğru, tel i de orjinal diye kadıköy motoran dan aldım. ama yinede motordan çıkan telden biraz kısa mı uzunmu neydi aynısı değildi :SS
Birde ben işitme engelliyim, konuşabiliyorum ama duymuyorum (hastalık sonucu)... ve işitme eng.lere yönelik bir STK nin üst düzey yöneticilerindenim, istanbul kadıköy de ofisim var, sizlerin buluşmalar düzenlediğinizi gördüm fakat biraz işitme eng. olmamdan dolayı katılmakta çekingenim, eğer aranızda anadolu yakasında oturan 4-5 arkadaş varsa ofisimde ağırlamak ve tanışmak isterim ilk olarak. birde msn de tanışıp konuşabileceğim sorularımı yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa bana özel atarlarsa msn vereyim. gerçekten ilk motorum ve hiçbir bilgim yok.... şimdiden çok teşekkürler hepinize. başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın..
Hocam öncelikle aramıza hoşgeldin ve yeni motorun hayırlı uğurluı olsun. Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin. İkincisi de Bu engel konusunu hiç açma bence. Burda bütün arkadaşlar hep bi aile gibiler. buluşmalarda organizasyonlar da bunu daha iyi anlarsın. Hiçbirisi de şunda bu var bunda bu var diye ayrım yapacak insanlar değiller. Asla çekingenlik çekme bu konuda. Topicleri takip et ve bence ilk organizasyonumuza katıl. Tanışmış oluruz. Kısmet olup yolum senin oraya düşerse bi kahveni içmeye kesinlikle geleceim. 8)
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 gün önce 2010 model 2011 trafik çıkışlı 4500 km de Raptor DD150 aldım.. ilk kez vitesli motor kullanıyorum ama çok hoşuma gitti diyebilirim. 150 km kadar yol yaptım 2 günde, ama trafikte biraz zorlandım dur kalklarda sık sık stop ettiriyorum. birçok soru kafamda ama sizleri sıkmak istemiyorum buradan sadece tek bir konu hakkında sizden yardım isticem debriyaj telimin biraz kopuk gibi durmasından rahatsız olup değiştirdim teli, fakat yeni tel takıldıktan sonra bu sefer kolu tam bırakma hizasına gelince motor hareket ediyor, değşitirmeden önce ise kolu yarı bırakınca motor hemen hareket etmekte idi, acaba anormal olan durum ne, eskisimi yoksa yeni halimi yani kolu tam bırakırken hareket etmesi mi doğru, tel i de orjinal diye kadıköy motoran dan aldım. ama yinede motordan çıkan telden biraz kısa mı uzunmu neydi aynısı değildi :SS
Aramız hoşgeldin arkadaşım sorun debriyaj telinin ayarlanmasından kaynaklanıyor debriyaj telini takarken usta belli bir pay bırakır (tabi ustaysa)ayar yapılabilsin diye bu sayede paya göre kavrama noktası sürücünün isteğine göre ayarlanabilir anladığım kadarıyla motorsiklet konusunda daha yenisin şimdi burada uzun uzun ve sana belki bir anlam teşkil etmiyecek birçok teknik konulu yardım yazısı yazmak yerine Kadıköy Kızıltoprakta Fenerbahçe stadının karşısında Motomania ( 216 4051828)var orada sorununa çare bulabilirsin hem tanışırsınız hem de sana ellerinden gelen yardımı gösterirler.İşin maddi yönüde eğer tel çok kısa kesilmemişse at bi siftah tan başka olmayacaktır.İyi sürüşler.
o nasıl söz serkan çekinmen yersiz. burada hiç bir konu tabu olmaz. helede böylesine hassas bi konu. telkarin in söylediği gibi burda çoğu kişi birbirini tanımasada hoş bi ortamımız var. en kısa zamanda bi organızasyonda senide görmek isteriz aramızda. aklına motorla ılgılı takılan bı konu olursade yeni bir konu aç sor. herkes bildiği kadarıyla seve seve cevap verir. tekrar hoş geldin aramıza
Serkan aramıza hoş geldin yeni ve ilk makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyifle binmek nasip etsin 8)
sorunun debriyaj teli değiştikten sonra elinin rahat edeceği şekilde ayar yapılması lazım kolay bir işlem sende yaparsın debriyaj debriyaj telinin kola girdigi yerde üzerinde geniş yuvarlak bir somun göreceksin onu gevşettikten sonra üzerindeki vidayı sağa veya sola çevirerek kavrama noktasını eline rahat gelecek ve viteslerin ayırmasını engellemeyek şekilde ayarlayabilirsin veya herhangi bir ustaya yoldan ugrasanda parasız bile halleder kolay gelsin 8)
aramıza hoşgeldin serkan abi nazar anadolu yakasındayım bende. haftasonları genelde sahil turları yapıoruz arkadaşla istersen katılabilirsin sende.
özeline msj gönderdim...
Beni de yazın bari :D
Telkarin (Yenibosna)
Cevap yazan herkese teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar..
Troy77 / Sarıyer tarabya
Casper (Özgür) / Şişli
geç oldu ama,güç olmasın...
dtahir / fatih
ibanez_one ( Çapa / Şehremini )
xcell (Emre Özer) - Cevizli / Kartal
şişli / mecidiyeköy
live to ride / Ümraniye
ataköy istanbul :)