ERGÜN KARDEŞ ABARTMAYA GEREK YOK ÖYLE UZUN BOYLU OLMADAN SIRF MEKANI GÖRELİM İKİ AKİKA MOLA VERELİM TOPLANIP YOLA DEVAM EDELİM. SEN 2 YUMURTA KIR YETER BİZE. AKSU ABİ YETİŞEBİLECEKMİSİN ERGÜNÜN MEKANA
Yazdırılabilir Görünüm
ERGÜN KARDEŞ ABARTMAYA GEREK YOK ÖYLE UZUN BOYLU OLMADAN SIRF MEKANI GÖRELİM İKİ AKİKA MOLA VERELİM TOPLANIP YOLA DEVAM EDELİM. SEN 2 YUMURTA KIR YETER BİZE. AKSU ABİ YETİŞEBİLECEKMİSİN ERGÜNÜN MEKANA
Ok siz nasıl isterseniz !
İlker dediğin doğru 10 dk.lığına uğrar atıştırır ve beraberce yola devam edersiniz. Biz iki motor Eskişehir üzerinden geleceğiz, Emrahs komutana uğrayacağız yolda. O yüzden siz hiç fazla zaman harcamadan direk Kapıdağ a devam edin yolda tesadüf edersek de etmezsek de hoş. Dönüşde Bursa ya uğrarız iskender yeriz gibi mevzuular Kağıdağ da konuşulur dönüş proğramı.Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
kapıdağı na sadece on kişimi hadiyin beyler yokmu başka gelecek :(
HANDOJOE SENİN GÜZERGAH NASIL SANIRSAM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN GEÇİCEN. YOKSA BİR DELİLİK YAPMAK VARMI AKLINDA?
10 motor toplam 12 kişi.Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
doğru tahmin çanakkale edremit balıkesir bandırma ve orasıAlıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
10 motor olsun bizim olsun valla ne diyelim millet uzun yol deyince tırsıyor :P
Arkadaşlar bende geliyorum ama size yetişebilirmiyim bilmem, en kötüsü yalovada falan buluşabiliriz gibi geliyor bana, Bursa da Mehmet Aksuyla buluşacağız saat 10 gibi, Listedeki isimsiz olan benim yazın isterseniz +1 olarak. Programa göre tüm etkinlikler cumartesi günü o yüzden geç kalmayalım hatta 12 de kapıdağda olmaya çalışalım. Mehmet de Ankaradan sabah çok erken çıkacak.
Grup sürüşünü bilmeyenler lütfen okusun öğrensin, yalova Bursa arasında gizli radar ve sivil trafik ekipleri olacak o yüzden töloransıyla birlikte hızımız 90-100 olacak bu kurala ben nasıl uyacağım onuda bilmiyorum ya :roll:
Abi onları ezbere biliyorum ! Merak etme , işallah kazasız belasız , cezasız gidip geleceğizzzz!
REİS doğru söylüyor (O KADAR) istanbulun yeşil alanlarında güneşlenmek skotırcıların tarzı (O KADAR) çapırlar macerayı sever piknik sepetinden karınca ayıklamak çapırların tarzı değil.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
regaladministratorum supermegaadminim alperim..
benim kız arkadaşım haftasonu izin işini halletmiş. ben artçımla beraber geliyorum...
10 motor ve 13 kişi olduk dostlar...
YAW ARKADAŞLAR BEN KARDEŞİMLE GELİYORUM AMA BENİM KUZEN YALVARIYOR RESMEN ABİ BENİDE ALIN DİYE. OĞLUM BENİM MOTOR 2 KİŞİLİK DİYORUM ANLAMIYOR. YARIN YAZARIM TOPİĞE ÇIKARSA SENİ ALACAK BİR ARTÇI GELİRSİN DEDİM. BENZİNE ORTAK OLMA KAYDIYLA BENİM KUZENİ ARTÇI ALABİLECEK OLAN VARMI ARKASINA
Alper-Aidikurt merak ediyordun ..........+1 kim diye, kendisi de dayanamadı yazdı, Müslüm Baba. Sen daha önce sordun cevap yazamadım konuyu kaçırdım kusurumuza bakmazsın artık.
ooo müslüm baba bizim için gelmen bir şereftir çok sevindim valla uzun zman oldu görüşmeyeli.
speedy martı sütü getirsin...ahanda buraya yazıyorum gelmezsem ne olayım siz karar verin...
şimdi speedy ile msn de görüştüm.speedy yumurtaların kendisi tarafından ödeneceğini belirtti.sanırım süpriz yapacaktı ama olsun.ee kadim dostum sırf benim için 10 tane kırarsın artık.
alerji oluncaya kadar yiyeceğim :cheesy:
Zıkkım ye cozi, doymuyosun yawww, nası yapçazzz? Kafayı yedirttin bana !Sen 10 tane yımırta ye de , Kapıdağı'na kadar kaşınnn !
sen beni geç regal raptoru düşün sen muck :mrgreen:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
kapıdağ ı gezisi için ilk yola çıkacak olan benim galiba yarın saat 9 da yollardayım.
rastgele amigo..Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
hayvanı terli bırakma.sende terli terli su içme..
adios...
Evet arkadaşlar yarın büyük gün allahın izniyle gidip gelicez ve çok güzzel zamanlar geçiricez.
Yarın herkes saat 8:30 kozyatağı carrefourda olacakmış gibi ayarlasın kendini çünkü saat en geç 9:00 yola çıkıcaz ve bekleme yapılmayacak.
Fotograf makinelerini bugünden şarj edin :)
Allah'ın izniyle kazasız belasız keyifli bir gezi olur umarım.
Fotolar telsizler benzinler full gönüller bir olsun 8.30 ordayız allah nasib ederse
benim butun hazırlıklar tamam telsizleride sarja koydum yenikoylu hocam yolda baya bir geyik yaparız telsizlerle
Eveeeet 1 saat kadar önce döndüm motohobiden ve sanırım hazırım!! Kameranın pili de şarjda, depomu da doldurdum! Bir de sürprizim var sizlere, yarın sabah görürsünüz :) 8:30'da aç geliyoduk dimi? Doktora gider gibi ehehehehehe!!!
ac gel baba speedy bizi doyuracak :)
İnşallah!!! :) Aç gelen benim, ona göre... Sonra "biz böle olacağını bilemedik" falan gibi bahaneler kabul etmiyorum :roll:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Herkese iyi geceler arkadaşlar!! Yarın sabah görüşmek üzere!
speedye kadar ölürüm ben bi aparatif yapsam olmazmı adminim
yap babam yap
güle güle gidin.tekerinize taş değmesin.
pazar gecesi resimleride bekliyoruz :)
Hadi bakalım resimleri görelim :)
yorgunluktan kimsenin gözü resim felan görmes şimçik... :cry:
en fazla yolu ben yaptım galiba 1038 km ama hala yorulmadım zibidi gonzaleylen hiç uyumadık o lutanik i de hiç unutmaycağım bay dezanfektanik hijyenist simetrikisi
Çok uzun zamandır bu kadar keyifli insanlar ve eğlenceli , ya nası desem ex bi organizasyonda bulunmamıştım. Zaten eğlenmeyi bilen insanlar vardı , e ben de biraz renk katayım dedim.
Herşey mükemmeldi, eve gelip banyo yapayım dedim, resmen çamur aktı. Ama nasıl bir keyifliydim yaaa.. Rüya gibiydi herşey ! Bu kadar olurdu , OLDU !
Bu arada sayın admin , slogan güzel tabiki ama size uyarladığım " APARTMAN ÇOCUKLARI'"nı da unutmayalım !
:twisted: :twisted: :ban: :pls:
Biz patch meraklısı diiliz, derdimiz yolu bekletmemekti ! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
HERKESE TEŞEKKÜRLERRRRRRRRR !
Arkadaşlar, tebrik ederim. Anladığım kadarıyla güzel bir gezi olmuş. Dönüş yolunda Aksu BAba ile ve Lunatik ile yarım saat de olsa buluşup görüşebildik. Çok mutlu oldum, fotoğrafı koyayım ki ilk foto benden gelsin, Alper uyanana kadar, oooooo :cheesy: :cheesy: :cheesy:
http://upload8.postimage.org/661907/Foto098.jpg
vayyyy aksu baba.. :cheesy: vayyy gomtanım.... :cheesy: ve de daha tanışma fırsatımızın olmadığı lunatic kardeş.... sanada vayyyy diyelim.... :cheesy:
ne güssel ya....budur işte .. olay budur.... :lol:
aksu baba yine acaip karizma çıkmışsın.... :+1:
emrah komtanım sizinde şu güler yüzünüz bir ömre bedel yavvvv....bi de göbeeeniss... çok sevilesi bi adamsınıs vallla.... :+1:
allah gönlünüzden güzellikleri, yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin.... :alkis: :alkis:
Aksu Babanın karizması hakkaten bi milyon.. Ses tonu da karizmatikmiş valla yeni duyduk tabii.. Bu arada o güzel sözler sana ait, seninle kaim Okanım..
Süper bi yolculuktu katkısı olan herkeze teşekkürler.Organizasyon iyi niyetli ama acemiceydi yol erdekten sonra çok bozuktu ama genede çok eylenceliydi.En azından biz grup olarak eylendik.
BİZİ BİZİ DURDURSUN EN BÜYÜK APARTMAN ÇOCUKLARI
Arkadaşlar, resimleri tamamlanan geziler'de İlker'in açtığı topik'e taşıdım...
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=16027#16027
akşam 18 de eve geldik yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı oldu bu gezi, işten dolayı artık çok fırsat bulamıyorum ama bu gezi çok iyi geldi. Gruptan ayrı yol yaptım ama grubu da sürekli kontrol ettim, en son grubu sanırım gemlik civarında molada gördüm ama duramadım geçmiş bulundum.
RESİMLERİ GÖRELİM KİMSE ÇEKMEDİMİ.
Bu arada şaka maka yaptığımız yol gerçekten zor ve uzun du, herkese çok güzel tecrübe oldu, arızası olan motorla yola çıkmanın ne kadar sakıncalı olduğunu da anlamış olduk, uzun yola çıkmadan mutlaka motorları elden geçirmek gerekiyor, tek fan idare eder dememek ve marşı basmayan motoru yaptırmak gerekiyor.